Balta bestiala cu crapi mari-Bulzesti Dolj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Balta bestiala cu crapi mari-Bulzesti Dolj
Dezamagit total.
Ultima oară modificat 23 Aug 2010 21:24 de către bcgcraiova, modificat de 2 ori în total.
Banuiesc ca acesta este satul de vacanta:
http://www.uncoltderai.ro/index.html
Nu am gasit detalii despre preturi insa, mai mult ca sigur, pot fi aflate printr-un simplu telefon. Da, intr-adevar, arata frumos!
http://www.uncoltderai.ro/index.html
Nu am gasit detalii despre preturi insa, mai mult ca sigur, pot fi aflate printr-un simplu telefon. Da, intr-adevar, arata frumos!
-
- junior member
am facut anul trecut la bulzesti 4partide,una de 48 ore-prima- si 3 de 24 ore. dupa prima partida am ramas placut surprins,prinzand 13 crapi-si ratand 2-in prima noapte si 5 noaptea urmatoare,avand greutatea cuprinsa intre 3kg si 8 kg-predomina cei de 4-6 kg-. Balta are 8 ha si este populata cu crap -oglinda,romanesc si ten-,somn,salau si caras,iar capturile sunt:romanesc 12 kg-vazut-,oglinda 9 kg-vazut-si ten 15 kg-auzit-. Taxa era anul trecut 100 lei pt 24 ore cu posibilitatea de a retine un crap de maxim 3 kg,iar anul acesta AM AUZIT ca va fi 80 lei-prinde si elibereaza-. PS. am prins la bile iar trasaturile au fost in intervalul orar 19 - 10.
-
- junior member
Crapul de 15 kg eu l-am prinsfox_1 scrie:am facut anul trecut la bulzesti 4partide,una de 48 ore-prima- si 3 de 24 ore. dupa prima partida am ramas placut surprins,prinzand 13 crapi-si ratand 2-in prima noapte si 5 noaptea urmatoare,avand greutatea cuprinsa intre 3kg si 8 kg-predomina cei de 4-6 kg-. Balta are 8 ha si este populata cu crap -oglinda,romanesc si ten-,somn,salau si caras,iar capturile sunt:romanesc 12 kg-vazut-,oglinda 9 kg-vazut-si ten 15 kg-auzit-. Taxa era anul trecut 100 lei pt 24 ore cu posibilitatea de a retine un crap de maxim 3 kg,iar anul acesta AM AUZIT ca va fi 80 lei-prinde si elibereaza-. PS. am prins la bile iar trasaturile au fost in intervalul orar 19 - 10.

-
- junior member
Am fost sambata acolo si era apa crescuta pana la focul de tabara...sau aproape de vatra focului de tabara.Apa s-a oxigenat la greu si au pus crapul in miscare cele cateva milioane de litri de apa care curg la topirea zapezii,deloc putina,din varful dealurilor.Am avut surpriza sa vad adevarate rauri care coborau catre apa din toate partile.Am filmat tot.Cat despre pescuit eu zic ca pana la 6 martie apa este fara pic de gheata.Eu urmaresc fff atent o emisiune de pescuit la crap pe balti pe timp de iarna si inceput de primavara.M-a spart realizatorul.A demontat mitul crapului in sezonul rece.Am si cateva retete pt apa rece si anotimpul friguros.Eu daca nu mai este gheata pe 6 martie e mishto vremea si o sa fiu acolo.fox_1 scrie:Densitatea de peste pe care o are balta ma incurajeaza sa incerc o partida imediat dupa ce se topeste gheata. Sau poate doar visez?