Fantanele Dolj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- member
-
- new member
-
- member
Ai pus degetul pe rana! Este o balta foarte frumoasa dar din pacate nu are peste f. mult asa cum e laudata! Oricum speram noi pescarii ca in cativa ani sa devina o balta de succes. Am avut anul trecut cateva partide in 2009 in care nu i-am vazut culoarea . Sa speram ca pe viitor d-l patron o va popula corespunzator. Cel putin noaptea este pierdere de timp ,sau gratar cum zice colegul! Degeaba d-l patron Tulitu sau cum s-o numi dubleaza taxa noaptea ca nu prea vezi actiune! Numai bine!mebu scrie:Ce frumos suna pentru un necunoscatordar de fapt de ce nu ne spui cat peste sa prins la ultimul concurs ca sa vada lumea si ce peste se prinde.pacat de balta ca e frumoasa dar sa te duci la gratar nu la pescuit ca nu prea ai ce sa prinzi ..............
-
- member
Pai daca eu nu am bafta,ceilalti pescari de pe balta de ce nu prind ? Sau nici ei n-au bafta? Ce rost are sa facem abonamente daca ne tb. bafta?codrut floricel scrie:ce sa zic .... fantanele nu este o balta usoara..... poate nu ai tu destula bafta la peste

Pai daca eu nu am bafta,ceilalti pescari de pe balta de ce nu prind ? Sau nici ei n-au bafta? Ce rost are sa facem abonamente daca ne tb. bafta?codrut floricel scrie:ce sa zic .... fantanele nu este o balta usoara..... poate nu ai tu destula bafta la peste

-
- junior member