n-ai nimerit-o...ca iata un mare cod gaben...afara ninge.treidetrei scrie:weekend-ul viitor...maxima 11 grade, Dupa amiaza innorat. Ploaie usoara. Rece.
Moara Vlasiei 2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- treidetrei
- new member
Impreuna cu 3 prieteni am reusit sa ajungem la prima partida de crap pe 2010 pe MV2. A fost o partida reusita. Partida a tinut de sambata seara pana duminica la pranz. Noaptea am avut cele mai multe trasaturi, duminica au mai fost doar 2-3. Capturile au fost intre 3.5 kg si 9 kg. S-a prins la rama, viermusi si porumb bonduelle si boiles, dar la boiles foarte slab doar 2 capturi.
Cateva poze:
Ca o incheiere, a fost o partida reusita, mai ales ca eu, anul trecut, am fost de 5 ori pe MV2 fara sa prind vreun peste (sunt incepator :) ). Dar, la aceasta partida am invatat cateva chestii utile.
Fir intins domnilor!
Cateva poze:
Ca o incheiere, a fost o partida reusita, mai ales ca eu, anul trecut, am fost de 5 ori pe MV2 fara sa prind vreun peste (sunt incepator :) ). Dar, la aceasta partida am invatat cateva chestii utile.
Fir intins domnilor!