balta Campia Turzii - Stie cineva, ceva?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pentr-u mine balta asta ar fi buna pentr-u partide de o zi (12 ore) fara pretenti la cine sti ce capturi uriase
O consider o balta de C&R pentr-u ca no sa se prea inhgesuie pescari sa plateasca pestele la kg pe langa taxa de 50 lei :)) ,deci pestele ramane in lac
Daca ar avea si o densitate buna de peste eu zic ca ar oferi partide frumoase
O consider o balta de C&R pentr-u ca no sa se prea inhgesuie pescari sa plateasca pestele la kg pe langa taxa de 50 lei :)) ,deci pestele ramane in lac
Daca ar avea si o densitate buna de peste eu zic ca ar oferi partide frumoase
-
- junior member
Salutare!Ieri am fost la acest lac si pot sa spun ca e un loc deosebit!Curatenie,conditii decente si crapi mincaciosi
Sunt multumit,pentru ca pe putine balti e asa frecventa a trasaturilor!Am pescuit doar la match,cu doua bete in coada lacului!Dupa ce am nadit putin, a inceput si spectacolul!6 crapi peste 3 kg,si multi pina la aceasta greutate!La ora 16 am plecat pentru ca eram multumit de rezultate!Recomand acest loc celor carora le place pescuitul,nu pestele,mai ales ca in jurul Clujului e singura balta ce ofera conditii deosebite!

carpe diem!
Si o complectare pentr-u cei care vor sa mearga pe aceasta balta
Nu folostiti monturi de crap pentr-u ca nu pune gura la fir de par
Folositi monturi traditionale de caras cu momeala direct pe carli...pufarini rame,viermusi
@ Dl Mija Ionut..eu am fost primul dinspre intrare cred ca singurul fara nici o captura
Intr-un final spre sfarsitul partidei am avut o singura trasatura dar sa descatat dupa vreo 10 metri
Asta e ...la urmatoarea partida voi sti cum sa ma pregatesc
Nu folostiti monturi de crap pentr-u ca nu pune gura la fir de par
Folositi monturi traditionale de caras cu momeala direct pe carli...pufarini rame,viermusi
@ Dl Mija Ionut..eu am fost primul dinspre intrare cred ca singurul fara nici o captura
Intr-un final spre sfarsitul partidei am avut o singura trasatura dar sa descatat dupa vreo 10 metri
Asta e ...la urmatoarea partida voi sti cum sa ma pregatesc

Si se jura ca nu fura,da l-am prins cu bila-n gura