Pe locurile despre care vorbesti tu oricum vor avea prioritate pescarii cu abonament C&R. Daca intr-adevar nu a rezervat nimeni pe unul din ele, poti pescui. Nu trebuie sa ai cunostinte in staff-ul baltii sa poti rezerva, insa s-au intamplat destule cazuri in care a tinut locuri bune rezervate si nu au venit, si nici nu au anuntat ca nu mai vin, si atunci...kauciuk scrie:Deci in continuare se merge pe rezervari? Credeam ca s-a terminat cu cutuma asta comunista, conform careia "poti sa rezervi orice loc de pe lac" numai ca de fiecare data cand suni, golful 1, 2, pompele sunt ocupate, bineinteles pana cand nu mai poti tu (ca persoana fara cunostinte prin staff-ul baltii) sa rezervi. Imi place balta Stolnici la nebunie, am pescuit de zeci de ori, dar totusi cred ca se putea sa nu se mai lase loc de interpretari, ca la fiecare Regulament Final! Fire Intinse.
Eu personal, de cele mai multe ori rezerv 48 ore, poate si 72. Nu mi se pare o cutuma comunista treaba asta. Nici sa nu se mearga pe rezervari n-ar fi bine, caci te trezesti ca ajungi pe balta si n-ai loc de pescuit, sau n-ai unul pe care sa poti sta comod 2-3zile, si atunci proprietarii baltii pierd clienti pe care n-ar trebui sa-i piarda. De aia se fac rezervarile. Logic.