lacuri langa cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
balta de la cimpia turzii se afla la iesirea din cimpia spre tg mures pe partea stg,imediat dupa sincrai pe stg catre aries.sunt 2 balti mai mari una de 5 ha populata cu crap intre 1,5 kg si 10 kg, si una de vreo 7 ha populata preponderent cu caras mare peste 0.5 kg, si vreo 2 to de crap.fisherman scrie:se poate. n-am fost pe acolo dar cineva din zona mi-a spus de o locatie cu 2 balti din care una de 30 populata preponderent cu caras si un de 60 de lei populata cu crap. astea ar fi alea de la luncani?
sunt ingradite,zona curata(deocamdata),acces usor cu masina.problema majora, pescuitul nocturn interzis.taxa este de 30 ron pe ambele doar ca una este C&R si cea cu crap poti sa duci caras vreo 3-4 kg cred.
-
- new member
Catina
Buna stie cineva ceva despre lacul de la catina? Multumesc
Re: Catina
am fost de 2 anul asta..prima data 2 zile si am prins 47 carasi si un crap oglinda 2,3 kg(cred ca din noroc:)) si ultima data de rusalii am prins in 5 ore 25 carasi...se prinde carasi..cristimoldovan scrie:Buna stie cineva ceva despre lacul de la catina? Multumesc
taxa e 50 lei pt 12h la 3 bete
am fost de 2 anul asta..prima data 2 zile si am prins 47 carasi si un crap oglinda 2,3 kg(cred ca din noroc:)) si ultima data de rusalii am prins in 5 ore 25 carasi...se prinde carasi..cristimoldovan scrie:Buna stie cineva ceva despre lacul de la catina? Multumesc
[quote="cristimoldovan"]Buna stie cineva ceva despre lacul de la catina? Multumesc[/quote]
am fost de 2 anul asta..prima data 2 zile si am prins 47 carasi si un crap oglinda 2,3 kg(cred ca din noroc:)) si ultima data de rusalii am prins in 5 ore 25 carasi...se prinde carasi..
am fost de 2 anul asta..prima data 2 zile si am prins 47 carasi si un crap oglinda 2,3 kg(cred ca din noroc:)) si ultima data de rusalii am prins in 5 ore 25 carasi...se prinde carasi..
[quote="cristimoldovan"]Buna stie cineva ceva despre lacul de la catina? Multumesc[/quote]