Da, cu acordul d-lui Boris, am pus un crap de 2,5 kg pe gratar, si spre surprinderea tuturor, a avut 2 borcane de icre (400-500g). Asa ceva nu credeam ca este posibil. Probabil motivul pt care intra mai greu la carlig, n-au depus... insa dupa partida cu madalin de weekendul asta, tind sa cred ca isi revine incet incet si crapul ala mare. Incet si timid...rabdare si tutun. Sunt si poze recente, urmeaza.2door scrie:ce s-o intampla oare cu pestele asta frate.a zis mihai ca-i plin de icre,oare de aia e asa apatic inca?
Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- mihai_lavazza
- veteran
Catch & Release
- bogdan ungureanu
- veteran
- mihai_lavazza
- veteran
Re: stolnici
hai nu ne mai spune ca a fost una dintre cele mai nashpa partide. Bine ca ai prins macar pe final peste...
Catch & Release
am fost 12 ore, pe timp de noapte ca e mai racoare si am prins 4 crapi intre 1,5 kg si 5 kg. cred ca deja au depus pentru ca erau cam subtirei la burta, cel putin cel de 5 avea o alura ca de ten, asa era de subtire. toti eliberati, mi-a placut partida mai putin tantarii si petrecerea paznicilor. apa tot tulbure insa cred ca o sa inceapa sa manance mai bine.
Acum am incheiat si eu una de 48 de ore . Rezultate : foarte multi pesti la greu intre 2,5 kg. si 4,5 kg. ( am pierdut numaratoarea pt. ca chiar au fost multi si i-am eliberat imediat ) .
Surpriza mare a fost la pluta , la 7-8 m. de mal unde a inceput timid cu 3 buc. la 700 - 800 gr. , apoi intre 2 - 3 kg. aproximativ 6 buc. Pestii prinsi la match au fost pozati si eliberati , Mihai urmand sa posteze pozele .
Super obositor , super partida .
Fir intins !!!
Surpriza mare a fost la pluta , la 7-8 m. de mal unde a inceput timid cu 3 buc. la 700 - 800 gr. , apoi intre 2 - 3 kg. aproximativ 6 buc. Pestii prinsi la match au fost pozati si eliberati , Mihai urmand sa posteze pozele .
Fir intins !!!
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
Am fost si eu weekwnd-urile trecute si am prins mai bine atunci,in primul(cca 10-12 buc de vreo 2-3kg,dar m-a omorat caldura,dar weekendul asta am prins o furtuna cum n-am mai vazut in viata mea
,iar pestele a fost un pic mai suparat si nu prea a vrut sa colaboreze
...am prins vreo 6,7 si am scapat vreo 5(nu stiu nici pana acum ce s-a intamplat cu mine,cred ca am gresit ceva,nu stiu...),dar stiti cum e...macar merge!
Si fara gluma sau minciuna pescareasca,va spun ca sambata am avut captura anului langa mincig si am scapat-o
...ce sa mai zic ca n-am mai vordit cu nimeni vreo 3 ore,am vorbit singur.din ce mi-am dat eu seama,avea undeva pe la 8-10 kg.ASTA E,alta data
Fire intinse si brand de otel!

Si fara gluma sau minciuna pescareasca,va spun ca sambata am avut captura anului langa mincig si am scapat-o

Fire intinse si brand de otel!
Catch & Release
- mihai_lavazza
- veteran
Eram dator cu cateva poze dar unele au dat eroare la upload.madalin scrie:Acum am incheiat si eu una de 48 de ore . Rezultate : foarte multi pesti la greu intre 2,5 kg. si 4,5 kg. ( am pierdut numaratoarea pt. ca chiar au fost multi si i-am eliberat imediat ) .
Fir intins !!!

Catch & Release
- mihai_lavazza
- veteran