Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
ai peste tot,dar in liniste si trebuie insistat
ps:2 la insula si 2 pe cotul2

ps:2 la insula si 2 pe cotul2

Catch & Release
- Hotea Dragos
- junior member
Sper ca mai aspunde cineva
Sper sa mai raspunda cineva si pe aici ca am postat si la alte balti sa aflu locatia lor exacta pentru a putea ajunge eu sutn din vulcan si nu prea cunosc balta dar vreau sa mi-o descrieti voi daca se poate :D va rog sa imi spuneti pe unde se afla exact am vazut mai devreme ca un pescar si-a rezervat cotul doi? Cum prin contact telefonic sau??
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
Tati,daca tot vii de la 170 de km,stai cel putin 48 de ore,ca merita! locul este superb,asa ca nu are de ce sa-ti para rau
.
Ai doua taxe la alegere:una in sistem c&r de 30lei\12ore sau 50 lei\12 ore cu retinere de peste.
FIRE INTINSE!!!

Ai doua taxe la alegere:una in sistem c&r de 30lei\12ore sau 50 lei\12 ore cu retinere de peste.
FIRE INTINSE!!!
Catch & Release
- mihai_lavazza
- veteran
Omu' e din Hunedoara dupa cum apare sub avatar, o fi vreun alt vulcan acolo, si n-ar mai fi doar 170 km. Daca prinde o furtuna cum a fost joi,a posibil ar mai trebui sa stea vreo juma' de zi sa poata numai sa intre pe balta daca n-are 4x42door scrie: dupa cum imi zice mie satelitu' lu' "goagle" earth tu ai din vulcan cam 170 de km.

Catch & Release
mai rar ploaie ca aia fratioare...madalin a simtit-o cel mai bine.la un moment dat nu stiu daca vedeam mai mult de 15-20 de metrii in fata.
le-am infundat la aia spalatoria cand mi-au spalat masina
... ca de peste ce sa zic,am avut ceva ciortani joi noaptea si unu' cam la patru kille...si de restu' caramele.
le-am infundat la aia spalatoria cand mi-au spalat masina

... ca de peste ce sa zic,am avut ceva ciortani joi noaptea si unu' cam la patru kille...si de restu' caramele.