Ma fratilor nu stiu de care ape vorbiti voi ca dunarea este scazuta la cote alarmante.Am fost si pe 16.07 si pe 23.07 la Dunare la Calafat si Dunarea era ffff scazuta sii cristal de limpede..Acces super cu masina,iar tzantzari cat musca.Am luat doar 5 somni de cca 4 kg si 9 mrene la 2 kg/bucata.CristiDEV scrie:merci de informatii, sper ca pana peste 3 saptamani sa mai scada apele
Dunarea
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- Indian Larry
- senior member
Aseara m-am intors de la Dunare . Cota este buna , usor in scadere . Am ramas surprins de invazia moacelor , 0.5-1kg. De data asta n-a picat niciun punctabil. De crap nu mai vorbesc , nu i-am vazut culoarea...dar s-a prins in alte locuri ciortan. Zona : Giurgiu , pescuit din barca , momeala :rama neagra si broscuta.
Pescar hoinar prin Romania
- mitranhary
- new member
fratele meu nu stiu despre ce cota vorbesti dar sunt de duminica la DOP in dreapta lui DINESCU si cota a crescut infernal si se zice ca ajunge la 400 pana vineri asa ca am.....bcgcraiova scrie:Ma fratilor nu stiu de care ape vorbiti voi ca dunarea este scazuta la cote alarmante.Am fost si pe 16.07 si pe 23.07 la Dunare la Calafat si Dunarea era ffff scazuta sii cristal de limpede..Acces super cu masina,iar tzantzari cat musca.Am luat doar 5 somni de cca 4 kg si 9 mrene la 2 kg/bucata.CristiDEV scrie:merci de informatii, sper ca pana peste 3 saptamani sa mai scada apele
Pazea ca se cocarja lanseta
Iesire
Salutare ,
Luni dimineatza, 27.09 , impreuna cu un prieten, plecam spre Mila 23, o sa ajungem in Tulcea pe la 7 si jumatate , 8 si dorim sa inchiriem o barca rapida, dar pretul este de 300 Ron pentru 5 persoane + bagaje (Tulcea - Mila 23).
Daca mai sunt pescari care si-au planificat o iesire in delta si ar dori sa impartim barca va rog un mail : andrei_smeu@yahoo.com sau sa ma sune 0740138124 .
Fire zbuciumate
Luni dimineatza, 27.09 , impreuna cu un prieten, plecam spre Mila 23, o sa ajungem in Tulcea pe la 7 si jumatate , 8 si dorim sa inchiriem o barca rapida, dar pretul este de 300 Ron pentru 5 persoane + bagaje (Tulcea - Mila 23).
Daca mai sunt pescari care si-au planificat o iesire in delta si ar dori sa impartim barca va rog un mail : andrei_smeu@yahoo.com sau sa ma sune 0740138124 .
Fire zbuciumate
-
- junior member
Re: Gorgova
anu` trecut cand am trecut prin zona...nu era facut nimic, dar sigur vin la vale cu pietroaiele..pe malul cu Fortuna..pe malul Gorgovei nu s-au atins..dar nu se stie..nu am mai fost in zona de ani buni..din cauza curentului..de-ti strica toata iesirea pentru cateva zile..mariusger scrie:Stie cineva daca au taluzat malul in continuare,de la Gorgova catre Sulina ,pe malul cu satul??
student in timpul liber
Salut,crapul mare pe Dunare se prinde numai in zone cu agataturi(structuri subacvatice).Montura cea mai folosita este cea cu plumb sau momitor culisant,in functie de curent,iar ca momeala patratica de mamaliga,preparata cat mai simplu(a se evita diverse arome,atractanti,etc).La bomba,de obicei,intra crapul mai mic(2-4 kg).Lanseta trebuie urmarita foarte atent pentru ca sunt sanse mari sa ramai fara ea;crapul de Dunare trage foarte violent(nu este nevoie de avertizori speciali,eventual clopoteii sunt suficienti).Eu am patit-o o data....Fir intins!