Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- iiorgulescu
- junior member
Salut,
Partida de 24 ore de Vineri seara pana Sambata - Cotul 3 loc 15 - 8 buc, cel mai mare o salonta de 4 Kg - trasaturile au fost de la 10 seara pana la 10 dimineata dupa care nu am mai avut nici o trasatura - cu toata ca am schimbat momenta pe carlig. In stanga mea sau luat 3 pesti dupa ora 10 sambta dimineata.
In rest o noapte superba si foarte calduroasa.
Partida de 24 ore de Vineri seara pana Sambata - Cotul 3 loc 15 - 8 buc, cel mai mare o salonta de 4 Kg - trasaturile au fost de la 10 seara pana la 10 dimineata dupa care nu am mai avut nici o trasatura - cu toata ca am schimbat momenta pe carlig. In stanga mea sau luat 3 pesti dupa ora 10 sambta dimineata.
In rest o noapte superba si foarte calduroasa.
Fire Intinse!
partida "generoasa" weekend-ul asta!
detalii tehnice:
-de vineri seara pina duminica dupa amiaza, pe cotul doi;
-bile (tari) S&O si Source
-nadire cu racheta la fiecare 8h + saculeti PVA
am adus pe mal peste 15buc., intre 2-7 kg, majoritatea >3kg, dar absolut toti extrem de "nervosi" si bataiosi, daca uitai sa activezi baitrunner-ul pleca cu lanseta!
cateva poze:

si cativa carasi (luati la viermusi) tocmai buni pentru o saramura!

detalii tehnice:
-de vineri seara pina duminica dupa amiaza, pe cotul doi;
-bile (tari) S&O si Source
-nadire cu racheta la fiecare 8h + saculeti PVA
am adus pe mal peste 15buc., intre 2-7 kg, majoritatea >3kg, dar absolut toti extrem de "nervosi" si bataiosi, daca uitai sa activezi baitrunner-ul pleca cu lanseta!
cateva poze:

si cativa carasi (luati la viermusi) tocmai buni pentru o saramura!

Orice problema rezolvata genereaza (cel putin) o problema nerezolvata!!!
- bogdan ungureanu
- veteran
stai ca mai am mai multe poze de pus, astea au fost doar de pe unul din aparatele foto!frumosi pesti,bravo!dar ala de 7 unde este?

p.s. alti colegi nu au fost pe stolnici weekend-ul asta??? ca am vazut balta aproape plina (coturile full!!!)
ceva rezultate?
- mihai_lavazza
- veteran
@mihai_lavazza, daca insinuezi ca pozele nu ar fi facute atunci cand zic (3-5sept) te inseli! ai cuvantul meu ca sunt facute in weekend-ul respectiv, pe cotul 2, locul 24 daca nu ma insel! exact asa cum o vezi in poze este topografia locului!Si cand ziceai ca sunt facute pozele? Vad ca este apa pana la umbrela...a plouat ceva....
se vede ca nu ai mai fost de ceva vreme pe stolnici!