esti ochios pe succesul omului?

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
N-ai tu treaba cu activitatea mea pescareasca on line...n-ai tu de unde sa stii ce fel de pescar sunt eu in realitate. Ceea ce am subliniat se intelege destul de clar si daca tu ai venit de cateva ori si-ai prins crap mare acolo anul asta...a fost pura intamplare.livulik scrie:@pestisorul, nu vreau sa polemizam aiurea, dar urmarind activitatea ta pescareasca de-a lungul timpului...gasim doar carcoteli! ATAT!
Erau niste exemple de locuri cu crapi mari frecventi unde prefera sa mearga un pescar sportiv. Corect...nu se compara una cu alta la surse de hrana si adancimi, dar de ce nu te-ai legat de tancabesti de exemplu? Discutia era "unde sunt pescarii din pitesti" ....de aia am dat niste exemple.livulik scrie: tu compari Stolnici cu Peris???
Stiu, insa este acoperit de apa. Normal ca mai este si crap mare ceva, insa tu daca l-ai viza numai pe ala mare, ai sta 48 de ore si ai cheltui 500 ron in 48 de ore cu bile cu tot cu riscul de a nu prinde niciunul? La asta ma refeream mai mult. Daca citesti mai bine observi ca problema mea nu este numai lacul, problema este si patronul care efectiv uita de unde a plecat cu balta asta. A deschis-o cand si fiindca colcaia de crap...nu mai avea loc sa creasca in 75 Ha luciu de apa, si normal ca se prindea mult crap si se putea face selectie la capturi. A plecat insa mult mai mult peste mare decat s-a reprodus, iar popularile au fost nesemnificative (ultima inainte de concurs o masina cu 5 containere de cateva sute kg fiecare). Restul nu s-au vazut filmari...nimic.De ce? Nu era normal sa se publice filmari cu popularea aici unde ne pierdem toti timpul sa vorbim despre stolnici?livulik scrie: in rest...este peste mare la stolnici, stai linistit!