Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
2door
senior member

Mesaj de 2door » 10 Sep 2010 08:56

ma rau esti, ma mihai :lol: :lol: :lol:
esti ochios pe succesul omului? :lol: :lol: :lol:

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 12 Sep 2010 14:23

@liviu...scuza-ma...te contrazici singur.

"@mihai_lavazza, daca insinuezi ca pozele nu ar fi facute atunci cand zic (3-5sept) te inseli! ai cuvantul meu ca sunt facute in weekend-ul respectiv, pe cotul 2, locul 24 daca nu ma insel! exact asa cum o vezi in poze este topografia locului!"

In postarea ta initiala din 06.sept nu ai scris ca pozele ar fi facute acum 3-5 saptamani, ci "weekendul acesta" ... De aia am intervenit...nu ca n-ar fi frumoase pozele.
In orice caz n-am vrut sa fiu rautacios desi asa am cam lasat sa se inteleaga. Cu totii stim ca pestele este acolo...ca azi mananca bine, miine prost...si tot asa...

Anul asta am fost eu mai neindemanatic si n-am vrut sa prind nici un crap mai mare de 7kg...dar poate nici nu stiu :P ca n-a avut cine sa ma invete :lol: Fire intinse in continuare...

@2door Tudoare...ce te bagi mah! :lol: Tie dor si tie de-o partida de vis? Am cam tras chiulul in ultimul timp ca dupa nunta am fo in concediu vreo 2 sapt..apoi alte nunti..etc. Weekendul asta iar am tras chiulul...dar iti explic eu ce peste mare e in stolnici cand si daca imi gasesc dispozitie sa stau 48 de ore chinuit fara masina si cort langa mine pe unul din locurile alea greu accesibile.
Datoria crapului e sa nu se lase prins...datoria pescarului este sa insiste...oriunde e nevoie, pe orice lac, numai sa-l prinda :!:
Catch & Release

livulik
junior member

Mesaj de livulik » 12 Sep 2010 16:39

3-5sept(embrie) nu 3-5sapt(amani)

eu doar am prescurtat septembrie cu sept
Orice problema rezolvata genereaza (cel putin) o problema nerezolvata!!!

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 14 Sep 2010 00:10

ok livulik ...am citit gresit...mea culpa...fir intins in continuare
Catch & Release

Pestisorul
new member

Mesaj de Pestisorul » 14 Sep 2010 00:34

livulik mai termina-te frate cu prostiile...crapii aia din poze nu au niciunul mai mult de 3 kg ori tu ai spus ca ai prins 15 buc intre 2 si 7 kg...sa inteleg ca ti s-au terminat bateriile la aparatul foto la aia peste 3kg?

Urmaresc topicul asta de cand s-a creat si am vazut multi crapi frumosi 7-8+ , 10+, chiar 15kg, dar asta pe vremea cand ERAU in balta. Cum se explica faptul ca anul asta nu am vazut poze decat cu cativa de 6kg maxim si 1 ten de 12kg? E bataie de joc si multi pot confirma asta. Ai pus o postare falsa si nu tind sa cred decat ca-l pupi in fund pe patron incercand sa faci reclama la ceva ce nu exista...ce nu mai exista. Asa cum spuneam in alt topic ( http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... 735#122735 )

mai bagati-va fratilor mintile in cap. Consolati-va cu ideea ca s-a furat cam mult...ca s-a vandut cam mult...si ca de la anul ve-ti avea o noua balta de ciortaneala pt traistari: Stolnici

livulik
junior member

Mesaj de livulik » 14 Sep 2010 06:50

@pestisorul, nu vreau sa polemizam aiurea, dar urmarind activitatea ta pescareasca de-a lungul timpului...gasim doar carcoteli! ATAT! un gica contra al internetului!
ai dovezi legate de ceea ce afirmi aici si in topicul de concurs? pentru ca daca nu ai, confirmi exact ce am spus mai sus! :evil:
de-a lungul timpului despre toate lacurile bune s-a spus (la un moment dat, de anumiti pescari) acest lucru: "Nu mai e peste...s-a furat tot pestele..." timpul va dovedi daca este asa, dar eu pot face pariu ca nu este cazul...

tu compari Stolnici cu Peris??? complet deplasat! cu totul alta suprafata, structura si atitudine a pestelui! Perisul este un "mic acvariu" dpdv al suprafetei, adancimii si resurselor de hrana naturala! gandeste-te in primul rand ca la peris pestele se scoate complet iarna! ;-)
logic, este mult mai usor si mai putin costisitor sa creezi densitate de peste mare in 5ha decat in 70ha!

in rest...este peste mare la stolnici, stai linistit!
Orice problema rezolvata genereaza (cel putin) o problema nerezolvata!!!

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 14 Sep 2010 07:33

acum ce sa zic... primavara devreme am mers la Stolnici ca sa-mi testez navomodelul si erau niste setci de toata frumusetea pe balta. acum nu stiu ce mai e in balta, nici mare pescar nu ma cred dar stiu cum arata o setca pe balta si totusi mai merg din cand in cand acolo. asta e, cine vrea merge cine nu...la Stolnici crap mai mare de 5 kg nu am prins dar asta nu inseamna ca nu e.

Pestisorul
new member

Mesaj de Pestisorul » 14 Sep 2010 09:21

livulik scrie:@pestisorul, nu vreau sa polemizam aiurea, dar urmarind activitatea ta pescareasca de-a lungul timpului...gasim doar carcoteli! ATAT!
N-ai tu treaba cu activitatea mea pescareasca on line...n-ai tu de unde sa stii ce fel de pescar sunt eu in realitate. Ceea ce am subliniat se intelege destul de clar si daca tu ai venit de cateva ori si-ai prins crap mare acolo anul asta...a fost pura intamplare.
livulik scrie: tu compari Stolnici cu Peris???
Erau niste exemple de locuri cu crapi mari frecventi unde prefera sa mearga un pescar sportiv. Corect...nu se compara una cu alta la surse de hrana si adancimi, dar de ce nu te-ai legat de tancabesti de exemplu? Discutia era "unde sunt pescarii din pitesti" ....de aia am dat niste exemple.
livulik scrie: in rest...este peste mare la stolnici, stai linistit!
Stiu, insa este acoperit de apa. Normal ca mai este si crap mare ceva, insa tu daca l-ai viza numai pe ala mare, ai sta 48 de ore si ai cheltui 500 ron in 48 de ore cu bile cu tot cu riscul de a nu prinde niciunul? La asta ma refeream mai mult. Daca citesti mai bine observi ca problema mea nu este numai lacul, problema este si patronul care efectiv uita de unde a plecat cu balta asta. A deschis-o cand si fiindca colcaia de crap...nu mai avea loc sa creasca in 75 Ha luciu de apa, si normal ca se prindea mult crap si se putea face selectie la capturi. A plecat insa mult mai mult peste mare decat s-a reprodus, iar popularile au fost nesemnificative (ultima inainte de concurs o masina cu 5 containere de cateva sute kg fiecare). Restul nu s-au vazut filmari...nimic.De ce? Nu era normal sa se publice filmari cu popularea aici unde ne pierdem toti timpul sa vorbim despre stolnici?

Pestisorul
new member

Mesaj de Pestisorul » 14 Sep 2010 09:26

Cum poti probabil sa-ti dai seama...stiu destul de multe caci am acces destul la informatii si nu neaparat on line...in realitate...ba chiar si la nucet...de unde patronul indrazneste sa spuna ca cumpara crapul cu 11ron+tva si puiet si 10+ ...Hai sa fim seriosi...NICIODATA

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 14 Sep 2010 09:46

WOW :shock: Incredibil ! Stii cumva si cati nasturi are la camasa patronul? ca vad ca-n rest le stii pe toate.

Oameni buni , haideti pe balta si relaxati-va. Sunteti cam incordati !
Catch & Release

Scrie răspuns