Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
victorash
- member
- Mesaje: 274
- Membru din: 11 Iun 2007 14:04
-
Contact:
Mesaj
de victorash » 14 Sep 2010 11:59
<<sunt "saramurist", imi place sa mananc peste>>
nu e timpul pierdut sa vii pe calea cea buna

....nu zic ca e rau sa mananci un peste, dar e bine sa lasi 20 in locul lui in balta...cel putin asta este normalitatea la mine, desi eu cu pestele mancat nu ma prea impac..
-
alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
-
Contact:
Mesaj
de alex_mures » 14 Sep 2010 13:52
bravo sharky
frumos pestii a dat Nae&Sec
apropos la Boliesmania veniti

-
Sharky
- member
- Mesaje: 149
- Membru din: 30 Sep 2003 13:32
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de Sharky » 14 Sep 2010 17:05
salut alex, multumim
la boilesmania doar "in vizita"
-
alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
-
Contact:
Mesaj
de alex_mures » 14 Sep 2010 19:33
va asteptam cu o palinca din aia buna

stii tu
-
Pilbak Levente
- member
- Mesaje: 276
- Membru din: 18 Feb 2009 09:54
- Localitate: Cluj-Napoca
-
Contact:
Mesaj
de Pilbak Levente » 19 Sep 2010 12:38
vreau sa incep sa fac niste boilessuri din mixul classic meat!Cam cat lapte de porumb trebuie la un kilogram de mix asa aproximativ,pt ca nu as vrea sa stric mixul degeaba?
Asteptam primavara
-
dariusiacob
- member
- Mesaje: 206
- Membru din: 26 Ian 2009 21:35
- Localitate: Cluj-Napoca
Mesaj
de dariusiacob » 19 Sep 2010 13:23
sorin rudeanu scrie:bebe81 scrie:
Pe ambalajul mixului veti gasi si o recomandare clara si precisa pentru alcatuirea partii lichide. . De asemenea, pe langa mix vor fi disponibile si alte ingrediente pe care le folosim si le producem : SSS-extract din porumb, amino, arome..etc
Respecta dozajul recomandat de ei si nu vei regreta

-
victorash
- member
- Mesaje: 274
- Membru din: 11 Iun 2007 14:04
-
Contact:
Mesaj
de victorash » 19 Sep 2010 20:10
reteta carping pt boiliesurile classic:
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
-
Pilbak Levente
- member
- Mesaje: 276
- Membru din: 18 Feb 2009 09:54
- Localitate: Cluj-Napoca
-
Contact:
Mesaj
de Pilbak Levente » 19 Sep 2010 20:32
victorash scrie:reteta carping pt boiliesurile classic:
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
mersi de informatii!!
Dar la partea lichida nu se poate folosi Meat Liquidul care daca bine am inteles contine toate ingredientele de mai sus numai nu stiu daca in cantitatea necesara?
Asteptam primavara
-
Pilbak Levente
- member
- Mesaje: 276
- Membru din: 18 Feb 2009 09:54
- Localitate: Cluj-Napoca
-
Contact:
Mesaj
de Pilbak Levente » 19 Sep 2010 20:33
victorash scrie:reteta carping pt boiliesurile classic:
1 kg CLASSIC Meatmix, 50 ml Meatamino, 50 ml CSL, 10-15 ml aromă Meat, 1 ml ulei esential de piper negru,
0,5 ml Acid NButiric, 10 ml ulei de somon, 10 ouă de dimensiune medie (sau cantitatea echivalentă de Solubil Sweetcorn Shot pentru boilies-uri solubile ~300 ml ). CLASSIC Meatmix poate fi folosit cu succes în orice sezon şi în orice combinaţie de arome.
mersi de informatii!!
Dar la partea lichida nu se poate folosi Meat Liquidul care daca bine am inteles contine toate ingredientele de mai sus(inafara de SSS) numai nu stiu daca in cantitatea necesara?
Asteptam primavara
-
cristian rudeanu
- junior member
- Mesaje: 69
- Membru din: 08 Mar 2004 12:11
Mesaj
de cristian rudeanu » 20 Sep 2010 07:27
@ Pilbak Levente
Ai inteles foarte bine, Meat Liquid contine toate ingredientele necesare partii lichide, iar cantitatea recomandata este de 125 ml/kg mix.