Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
dezastru....
nu stiu ce n-am facut bine.
momit cu 10 kg porum,cam 4 kg de solubile de la senzor,si vreo alte 4 kg de bile tari.am momit in doua transe,una vineri seara si una sambata la pranz.
NU I-AM VAZUT CULOAREA.sunt putin cam dezamagit...nu prea stiu ce sa mai cred si pe cine sa mai cred...
voi ce mai ziceti?
nu stiu ce n-am facut bine.
momit cu 10 kg porum,cam 4 kg de solubile de la senzor,si vreo alte 4 kg de bile tari.am momit in doua transe,una vineri seara si una sambata la pranz.
NU I-AM VAZUT CULOAREA.sunt putin cam dezamagit...nu prea stiu ce sa mai cred si pe cine sa mai cred...
voi ce mai ziceti?
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
Eu propun sa incerci intr-o zona mai putin accesibila,unde nu se incumeta multi pescari,o zona linistita,fara conditii multiple si o sa ai satisfactii.sunt cateva locuri de genul asta pe balta,dar te las sa iti dai seama singur
PS:ideea e ca tu trebuie sa-l cauti,nu el pe tine

PS:ideea e ca tu trebuie sa-l cauti,nu el pe tine

Catch & Release
poate asta e problema??? nu pretind ca asta este explicatia, este doar o posibilitate! spun asta deoarece cu cateva partide in urma am avut si eu partida de genul asta in care am nadit cu cantitati apreciabile (porumb+tiger nuts+grau+canepa+boilies intregi si sparte) si cele 3 lansete ce cautau patul de nada nu au dat rezultate! a dat in schimb a 4-a lanseta, aruncata izolat fara vreo legatura cu patul de nada (la peste 30m distanta de el) si nadita cu un mic saculet de PVA pe rig!momit cu 10 kg porum,cam 4 kg de solubile de la senzor,si vreo alte 4 kg de bile tari
zic si "io"!

Orice problema rezolvata genereaza (cel putin) o problema nerezolvata!!!
livulik scrie:poate asta e problema??? nu pretind ca asta este explicatia, este doar o posibilitate! spun asta deoarece cu cateva partide in urma am avut si eu partida de genul asta in care am nadit cu cantitati apreciabile (porumb+tiger nuts+grau+canepa+boilies intregi si sparte) si cele 3 lansete ce cautau patul de nada nu au dat rezultate! a dat in schimb a 4-a lanseta, aruncata izolat fara vreo legatura cu patul de nada (la peste 30m distanta de el) si nadita cu un mic saculet de PVA pe rig!momit cu 10 kg porum,cam 4 kg de solubile de la senzor,si vreo alte 4 kg de bile tari
zic si "io"!
Nu "poate"... "sigur" asta e problema

-
- new member
Ziceam sa nu ma mai bag si sa-mi vad de treaba mea, insa nu ma pot abtine sa nu va arat celor care n-ati vazut ce se intampla cu balta stolnici
Cam de aici incepe distractia. Ii rog pe asa zisii pupincuristi ai marelui patron Stefan sa se abtina de la comentarii:
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... c&start=90
Oameni buni, bucurati-va, avem un lac Stolnici de agrement minunat in judetul Arges, peisaj minunat, acces bun, DAR, daca vi se face dor de un pescuit, va recomand un lac cu peste, un lac de unde nu se fura care cum poate...
Cu totii stim ca s-a racit vremea si este principalul motiv pt care crapul nu mai mananca cum trebuie, dar la Stolnici s-a racit vremea inca de asta toamna, si asa a stat tot anul.
Nu va mai lasati amagiti, luati masuri. Am inteles ca unii au facut abonamente pe balta asta, baieti..imi pare rau ca v-ati luat teapa.
D-le administrator, postati la ziar un anunt: "cedez concesiune balta Stolnici, ca nu-s in stare s-o administrez, ca mi-e foame des si scot cat peste se poate"
O sursa sigura a dezvaluit poate la persoane nepotrivite de unde am aflat si eu, ca a cumparat crap peste 5kg de acolo pt a popula o balta.
La intrarea pe balta cat si cu cativa km inainte, scrie "Lacul Stolnici va ofera peste proaspat"
Patronul recunoaste ca baga plasele sa diminueze fitofagul si novacul, dar ceea ce nu spune este ca in plasele alea "de suprafata" intra si crap, si mic si mare. E acoperirea perfecta. Ma intreb daca ambii patroni sunt pe mana in a pacali atata lume, sau unul e HAIS si altul CEA
Cam de aici incepe distractia. Ii rog pe asa zisii pupincuristi ai marelui patron Stefan sa se abtina de la comentarii:
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... c&start=90
Oameni buni, bucurati-va, avem un lac Stolnici de agrement minunat in judetul Arges, peisaj minunat, acces bun, DAR, daca vi se face dor de un pescuit, va recomand un lac cu peste, un lac de unde nu se fura care cum poate...
Cu totii stim ca s-a racit vremea si este principalul motiv pt care crapul nu mai mananca cum trebuie, dar la Stolnici s-a racit vremea inca de asta toamna, si asa a stat tot anul.
Nu va mai lasati amagiti, luati masuri. Am inteles ca unii au facut abonamente pe balta asta, baieti..imi pare rau ca v-ati luat teapa.
D-le administrator, postati la ziar un anunt: "cedez concesiune balta Stolnici, ca nu-s in stare s-o administrez, ca mi-e foame des si scot cat peste se poate"
O sursa sigura a dezvaluit poate la persoane nepotrivite de unde am aflat si eu, ca a cumparat crap peste 5kg de acolo pt a popula o balta.
La intrarea pe balta cat si cu cativa km inainte, scrie "Lacul Stolnici va ofera peste proaspat"
Patronul recunoaste ca baga plasele sa diminueze fitofagul si novacul, dar ceea ce nu spune este ca in plasele alea "de suprafata" intra si crap, si mic si mare. E acoperirea perfecta. Ma intreb daca ambii patroni sunt pe mana in a pacali atata lume, sau unul e HAIS si altul CEA
- mihai_lavazza
- veteran
Buna ziua!
planuim o penultima iesire la pescuit weekend ul viitor 22-24.10 (ultima va fi 11-14.11 pe borcea) si avem de ales intre greaca vs. stolnici
eu inclin spre graca...colegii spre stolnici...
in ambele locuri ar fi prima iesire (mergem mai mult prin locuri salbatice) si vad ca la ambele e cam incurcata treaba: la greaca cu recomandarea, aici vad ca sunt unele probleme...
vreun sfat?
cu stima,
Mugur.
planuim o penultima iesire la pescuit weekend ul viitor 22-24.10 (ultima va fi 11-14.11 pe borcea) si avem de ales intre greaca vs. stolnici
eu inclin spre graca...colegii spre stolnici...
in ambele locuri ar fi prima iesire (mergem mai mult prin locuri salbatice) si vad ca la ambele e cam incurcata treaba: la greaca cu recomandarea, aici vad ca sunt unele probleme...
vreun sfat?
cu stima,
Mugur.
Problema este foarte simpla :)
La Greaca va veti simti minunat si veti prinde peste la Stolnici faceti gratare si alte chesti dar nu veti prinde peste :)
Sunati-l pe George, administratorul de la Greaca ii spuneti cand vreti sa veniti si va asigur ca nu va nici o problema, este un om de nota 20.
Fir intins si uitati de Stolnici, cel putin o perioada :(
La Greaca va veti simti minunat si veti prinde peste la Stolnici faceti gratare si alte chesti dar nu veti prinde peste :)
Sunati-l pe George, administratorul de la Greaca ii spuneti cand vreti sa veniti si va asigur ca nu va nici o problema, este un om de nota 20.
Fir intins si uitati de Stolnici, cel putin o perioada :(