Bravooo domnu' Alin... Daca tot dai niste raspunsuri insignifiante referitoare la subiect si la ce intreaba lumea pe aici, ai gasit ceva la care sa poti avea si tu dreptul la replica... sau poate esti un fel de scrib?
Daca tot stai printre noi contempland frumoasa balta Stolnici si "minunatii" administratori, de ce nu-i ajuti pe prietenii pescari cu niste sfaturi utile?
Si ca tot m-ai surprins de aceasta efuziune sentimentala la adresa postarilor mele, da-mi voie sa-ti reamintesc un vechi proverb: "prostu' pana nu e si fudul parca nu e prost destul".
Am vazut ca ai citat niste fraze d-ale mele in care doreai probabil sa subliniezi niste greseli gramaticale. Da-mi voi sa-ti spun ca din cele 3 citate, intr-adevar intr-unul dintre ele este o greseala, asta datorita faptului ca majoritatea postarilor mele "pleaca" de pe telefon. Dar nu stiu de ce esti atat de indignat pentru restul? Mai studiaza-le putin si ai sa-ti dai seama despre ce vorbesc domnule Pruteanu, pentru ca invatarea fara gandire e o munca irosita

Ca sa nu-ti mai spun ca la faza asta cuvintele "mai bine taceai sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii" ti se potriveau manusa.
Asa ca hai sa ne referim la subiectul Stolnici si sa nu mai facem pe interesantii d-le Alin ca poate unii chiar ne "facem" de ras
Si ca sa inchei, chiar am o rugaminte la tine. In viata vietilor tale sa nu mai aduci in discutiile de pe aici ceva referitor la copilul meu. Nu permit asta nimanui. Daca vrei sa-mi spui ceva spune-mi-o mie

Insa nu mai incerca sa iesi in evidenta si sa faci pe interesantul, crezandu-te mare intelectual de Aftonbladet, ca crede-ma, nu esti.
Dar... adevarata intelepciune inseamna sa-ti recunosti propria ignoranta!
Si pentru moment am incheiat cu postarile off-topic si voi scrie in acest thread doar despre Stolnici. Si daca tot mi-am propus asta am s-o si fac: RUSINE ADMINISTRATIA STOLNICI pentru bataia de joc a acelui "mic paradis al crapilor"!
Fire intinse va doresc!