Pai ce indrumatori sa mai fim noi pentru altii,daca administratia ne numeste "PRAPADITI"?Chiar ca"RESTUL E CANCAN"...

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sa crezi sau nu d-le Ciuchi, dar iti dau dreptate. Asta este intradevar cea mai buna metoda(si din pacate singura) prin care se poate asigura prezenta pestelui in balta.Ciuchi scrie:. Cine dorea sa prinda ciortani n-avea timp sa fumeze o tigare... si acum? E prea pacat domnilor...
Populati balta cu peste... Populati, populati si iar populati... Fiti cu ochii pe hoti, controlati tot cu toate ca poate unii se simt jigniti, dar alta metoda nu este... Sa-i cautati pana-n maduva oaselor daca vor sa fure peste peste limita legala admisa de regulamentul care-l faceti... Chemati politia si face-ti-le dosare penale... Asta e tara in care traim... Fara frica in Romania nu se face disciplina. Se scoate peste mult in limita regulamentului? Populati din nou ca asta e afacerea... Sunt metode de a se readuce Stolniciul unde a fost odata dar se pare ca nu se vrea, ca alta explicatie nu e
Trage-ti semnalul de alarma. Altii cum pot? Dvs. de ce n-ati putea? Sunt convins ca undeva in adancul sufletelor imi dau dreptate si dansi cu toate ca n-o s-o recunoasca niciodata. Sunt atatia pescari din zona care pleaca sute de km saptamana de saptamana pentru niste partide de pescuit reusite si baga o gramada de bani in buzunarul altor administratori in loc sa mergem aici langa casa la doar cateva zeci de minute distanta. Repet a 847362847363-a oara... E prea frumos Stolnici-ul si e pacat sa nu-l "readuce-ti la viata".
predaalin3k :1. Referitor la scoaterea pestelui: Madalin (a.k.a Pestisorul):credeam ca vei veni cu dovezi concrete ca pestele s-a scos din balta si, asa cum ai afirmat, s-a populat o alta balta. Nu te supara, dar in primul rand nu cred ca cineva normal ca "mansarda" ar scoate peste din balta lui pentru a popula o alta balta pentru a-i face concurenta.
2. Dar aici, Madalin, cred ca esti cel mai in masura sa ne spui cam cat fura pescarii de pe aceasta balta, si in special "veteranii". Intamplarea face ca atunci cand ai prins tenul ala de 12,5kg, sa fi fost si eu pe balta. Si mi-a fost lasat sa inteleg ca pestele ala a facut "pasi" in portbagajul unui prieten al tau, ca "i l-ai facut cadou" ca era ziua lui. Acum stau si ma gandesc: la cati prieteni vin la standul tau cand esti tu pe mal, ca drumul intrare - standul tau se transforma in bd. Magheru, oare cate trofee au parasit balta in acest mod. Metoda de lucru este simpla: castiga increderea si profita cat poti. Pe alte lacuri pentru care bati sute de km nu ti-ai permis acest lucru, ca acolo esti un simplu pescar si paznicii sunt cu ochii pe tine.
3. Spui ca ai prins putin in cele 20 de partide de anul asta:dar de ce ai insistat atat? Daca ti-ai dat seama ca nu mai este peste, de ce nu ti-ai cerut banii inapoi si sa te duci in alte parti unde prinzi peste? Iar raspunsul il gasesti un pic mai sus.
Esti in urma. uite aici:predaalin3k scrie:Dar aici, Madalin, cred ca esti cel mai in masura sa ne spui cam cat fura pescarii de pe aceasta balta, si in special "veteranii". Intamplarea face ca atunci cand ai prins tenul ala de 12,5kg, sa fi fost si eu pe balta. Si mi-a fost lasat sa inteleg ca pestele ala a facut "pasi" in portbagajul unui prieten al tau, ca "i l-ai facut cadou" ca era ziua lui.
predaalin3k scrie:Referitor la scoaterea pestelui: Madalin (a.k.a Pestisorul):credeam ca vei veni cu dovezi concrete ca pestele s-a scos din balta si, asa cum ai afirmat, s-a populat o alta balta.
Credeam ca am clarificat cine este @pestisorul, ce-i drept am stat si m-am gandit ce proprietar poate fi, si n-am reusit nici unul din noi sa aflam.mihai_lavazza scrie:vladut mateianu scrie: Trimis: Mar 03 03, 2009 11:44 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Stati linistiti," Pestisorul" este nickul unui propietar de mag de pescuit si nu se poate abtine....![]()