Io am mai vazut rezultatele unui concurs desfasurat acolo...dovada mai buna ca asta nu exista.singurii care afirma aceste chestii sunteti doar voi, cei 4-5 prieteni, care va sustineti unul pe celalalt? De ce nu mai sunt si alti pescari care sa va sustina?
Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
-
- senior member
predaaling,
du-te si intreaba-l pe dl.boris ce discutie am avut cu el dupa ultima partida avuta anul asta pe stolnici(cu 3 sapt inainte de concurs). ca nu ti-a ajuns tie la urechi faptul ca "ne-am plans" la admin este alta problema.
partea a doua:sa zicem ca mihai ,madalin,bogdan si prietenii lor nesatui au luat peste acasa .unde dreak ai vazut tu lac(70 de hectare) golit de peste intr-o juma de an cu undita.si da,sa stii ca doamna erica a cerut un peste la mihai....si a fost servita.
partea a treia:citeste posturile mai vechi si vezi ca relatia noastra cu administratia a fost una buna si chiar cordiala pana anul asta.si nici acu nu s-a certat nimeni cu ei numa ca isi merita criticile zic eu.ce sari asa de cur in sus,ca pana la urma nu te-a atacat nimeni pe tine direct sau poate te simti cu musca pe caciula?
partea a patra:tot ii dai inainte cu banii.pai normal ca ne atacam frate ...pe mine personal ultima partida de trei zile pe stolnici m-a costat peste
8 milioane.si atunci cum sa nu sar frate in sus cand trei zile n-am vazut coada de peste.nu ca-s eu al mai mare pescar ,dar nici al mai tantalau nu sunt.
si tu ne spui noua ca nu mai e peste in balta ca l-a luat mihai cu prietenii lui.ai pescuit macar o data langa ei ca sa vezi ce si cum fac si cum isi indeasa peste in chiloti?
spui ca suntem cativa prieteni care ne sustinem unul pe altul.ia uita-te putin in jurul tau...vei observa ca pe tine nu te sustine nimeni
.
nu vezi ca numa tu esti ala care bate campii si care nu mai termina cu aberatiile.[/u][/i]
du-te si intreaba-l pe dl.boris ce discutie am avut cu el dupa ultima partida avuta anul asta pe stolnici(cu 3 sapt inainte de concurs). ca nu ti-a ajuns tie la urechi faptul ca "ne-am plans" la admin este alta problema.
partea a doua:sa zicem ca mihai ,madalin,bogdan si prietenii lor nesatui au luat peste acasa .unde dreak ai vazut tu lac(70 de hectare) golit de peste intr-o juma de an cu undita.si da,sa stii ca doamna erica a cerut un peste la mihai....si a fost servita.
partea a treia:citeste posturile mai vechi si vezi ca relatia noastra cu administratia a fost una buna si chiar cordiala pana anul asta.si nici acu nu s-a certat nimeni cu ei numa ca isi merita criticile zic eu.ce sari asa de cur in sus,ca pana la urma nu te-a atacat nimeni pe tine direct sau poate te simti cu musca pe caciula?
partea a patra:tot ii dai inainte cu banii.pai normal ca ne atacam frate ...pe mine personal ultima partida de trei zile pe stolnici m-a costat peste
8 milioane.si atunci cum sa nu sar frate in sus cand trei zile n-am vazut coada de peste.nu ca-s eu al mai mare pescar ,dar nici al mai tantalau nu sunt.
si tu ne spui noua ca nu mai e peste in balta ca l-a luat mihai cu prietenii lui.ai pescuit macar o data langa ei ca sa vezi ce si cum fac si cum isi indeasa peste in chiloti?
spui ca suntem cativa prieteni care ne sustinem unul pe altul.ia uita-te putin in jurul tau...vei observa ca pe tine nu te sustine nimeni

nu vezi ca numa tu esti ala care bate campii si care nu mai termina cu aberatiile.[/u][/i]
-
- new member
Hai sa comparam un pic conditiile atmosferice din weekendul concursului pe Stolnici si conditiile din acest weekend de pe Sarulest unde se desfasoara Cupa Internationala a Romaniei la Crap 2010, dupa 2 zile de concurs:Albert scrie:Io am mai vazut rezultatele unui concurs desfasurat acolo...dovada mai buna ca asta nu exista.singurii care afirma aceste chestii sunteti doar voi, cei 4-5 prieteni, care va sustineti unul pe celalalt? De ce nu mai sunt si alti pescari care sa va sustina?
In acceptiunea unora de pe aici care isi dau cu parerea, si bazandu-ne pe acelasi rationament (ilogic), nici pe Sarulesti nu mai este peste. Aceiasi carcotasi de pe aici ar spune ca patronul a scos tot pestele si l-a vandut. Si inca un asptect: uitati-va la ce participanti sunt pe Sarulesti, daca nici ei nu pot scoate pestele din apa...Sionut scrie:Sector Procarp
Loc Stand Denumire echipa Cantitate(total)
1 11 Cosma Gheorghe-Bondrea Stefan-Tot Sorin 19.99
2 12 Cristi Rudeanu-Sorin Rudeanu-Duta Catalin 19.34
3 9 Stanciu Mircea-Octav Buliga-Alex Ghiga 14.51
4 6 Valentin Romascu-Aurel Urduban-Marius Gavrila 14
5 3 Enuta Costin-Maty-Costica Berbecaru 12.45
6 2 Costica Buhac-Ivan Vasile-Clampa Gheorghe 6.32
7 5 Cornel Serbu-Tica Filimon-George Tanase 0
8 1 Gabi Tomulescu-Marian Guta-Gabi Stanciu 0
9 7 Vali Comaneci-Marius Ionita-Sandu Podaru 0
10 8 Victor Oana-Daniel Dumitrescu-Bebe Moise 0
Sector Senzor
1 8 Ghita Costin-Tudor Cosmin-Bogdan Dragan 94.38
2 6 Nitu Ioan-Martin Baumgarten- Marius Nihorenco 58.01
3 11 Sorin Ionescu- Ionut Voicu-Claudiu Popa 40.63
4 1 Radu Badica-Yohann Kraus-Bogdan Nedelcu 23.57
5 4 Doru Badila-Bogdan Buzatu-Daniel Ruiu 15.72
6 3 Dan Constantin-Nicu David-Razvan Ulmeanu 11.44
7 2 Sabin Gheorghe-Dan Ion-Bot Tibor 7.62
8 5 Gigi Dragan-Radu Lixandru-Ilie Valentin 7.54
9 7 Mircea Gheran-Cristi Mitrea-Teo Hossu Longin 0
10 9 Vladut Mateianu-Cornel Stanila-Ciprian Radu 0
Stand MeetCarp
1 7 Moise Niculae-Serpau Stefan-Constantin Nicolae 21.76
2 8 Mircea Samoilescu-Georgian Durbat-Lica Dumitru 14.78
3 2 Razvan Dinu-Mihai Preda- Dan Petre 12.59
4 1 Razvan Alexe- Nicolae Marin- Joga Petre 5.7
5 3 Baciu Constantin-Albert Sandor-Jalba Cristi 0
6 4 Ciprian Dochita-Sebastian Trandafir-Claudiu Cipcigan 0
7 5 Voda Mircea-Bodo Ianos-Gaspar Attila 0
8 6 Hamude Enzian-Abdul Nazi-Iousef Azem 0
9 9 Morar Nicolae-Bartis Iosif-Benedek Attila 0
10 10 Yancso Barna-Szekely Laszlo-Szilay Sandor 0
Concluzie: Stolnici nu poate fi comparat cu Sarulesti (ca sa nu imi sara carcotasii in cap), participantii de la cele doua concursuri nu se pot compara, densitatea de peste mare - diferenta mare, conditii climaterice: (temperatura apei, temperatura aerului, presiune, etc) incomparabile.
Si totusi...
-
- new member
nici nu am zis ca se poate face asa ceva. Nici macar cu plasa nu se poate ajunge la o asemenea performanta. Eu contest calitatea oamenilor care fac aceste afirmatii.2door scrie:predaaling,
partea a doua:sa zicem ca mihai ,madalin,bogdan si prietenii lor nesatui au luat peste acasa .unde dreak ai vazut tu lac(70 de hectare) golit de peste intr-o juma de an cu undita.
exactly my point. Foarte frumos din partea lui lavazza, dar cum am spus mai sus: de ce i-ar fi cerut lui lavazza daca s-ar fi scos pestele cu plasele, asa cum afirma? nu isi putea lua un peste de acolo? Asta da, dovada ca nu trece crap prin mainile administratiei.2door scrie:si da,sa stii ca doamna erica a cerut un peste la mihai....si a fost servita.
daca administratia a spus ca nu intervine (si bine face), simtul meu civic ma face sa intervin cand vad asemenea aberatii. Prezumtia de nevinovatie planeaza asupra tuturor acuzatiilor nedovedite.2door scrie:ce sari asa de cur in sus,ca pana la urma nu te-a atacat nimeni pe tine direct sau poate te simti cu musca pe caciula?
-
- senior member
Hai totusi sa nu comparam. Sau tu compari 3 pesti cu cateva sute de kile..incercand sa...ce? a-mi spui ca pe Stolnici este peste garla (cam cat e pe Sarulesti) doar c-o fo' frig...com' onpredaalin3k scrie: Hai sa comparam un pic conditiile atmosferice din weekendul concursului pe Stolnici si conditiile din acest weekend de pe Sarulest unde se desfasoara Cupa Internationala a Romaniei la Crap 2010.

- mihai_lavazza
- veteran
predaalin3k scrie:![]()
![]()
![]()
pai ce ai cautat, in primul rand, sa iei tu pestele acasa daca doar ultimii doi au platit taxa. De ce nu l-au luat ei, ca ei au platit. Pentru ca nu vroiau. Totusi, sunt 24kg, l-ai bagat la congelator sa ai pentru urmatorii 5 ani? :)))
Si inca ceva: ceea ce imi place mie si este tipic romanesc, niciunul dintre acesti nemultumiti nu ati avut curajul sa ii spuneti direct, pe balta aceste afirmatii, aceste acuzatii adminstratorului??? Doar aici va puteti exprima? Intreb de curiozitate, de ce nu va afirmati si acolo si aici?
De unde reiese ca am luat eu cele 24 de kg acasa? Eu n-am afirmat asa ceva, ci ca am luat vreo 2 ciortani. CARE E PROBLEMA? Era cota lor la care aveau dreptul, puteam foarte frumos sa-i iau si dupa ce paraseam lacul. Nu sunt alte argumente cu care sa fiu lovit si s-a gasit asta? Vrajeala ieftina !!!
Asadar, decat sa stam in fata calculatorului si sa TRAGEM PE NAS, mai bine am cauta o alta modalitate de a petrece timpul. Unii ar putea sa-si vada de treaba, altii sa bage sonarul, altii sa pupe in koor statuia libertatii...etc.
Userul predaalin3k, cu tine imi permit sa vorbesc la per tu caci esti pur si simplu ceva inexistent. Ai scris intr-un MP ca nu esti in tara si ca atunci cand vii...bla bla ..stii tu. Problema este alta, IP-urile de pe care ai postat VREODATA aici, sunt din arges, si asta o poate confirma orice priceput la asa ceva. Este confirmarea perfecta ca e momentul sa imi vad de treaba si sa nu mai comentez nimic referitor la acest subiect devenit enervant deja.
Argumentul cu sarulesti nu trebuia adus, caci se stie ca vremea s-a racit si este un factor important in cantitatea de peste prinsa la concurs, DAR, cum se face ca de miercuri dimineata pana joi dupamasa, la nici 50 km distanta de stolnici, la 2 zile dupa concurs,pe o balta, eu si madalin am prins impreuna in vreo 30 de ore de 2 ori mai mult ciortan pana in 4kg decat s-a prins in tot concursul in 96 ore, pe 11 echipe?
Pai de aia e lumea suparata, nu ca am "furat" eu peste platit.
Din acest moment eu am incheiat subiectul. Spor la balacareli !!!
Catch & Release