Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- adrian_mio
- new member
-
- new member
salut
salut toti pescarii din tara mai ales pe bunul si dobitocul meu prieten cristi de la pitesti"ghinionistule" 

-
- junior member
Stolnici
Am inteles cred ca un pic mai tarziu ca a facut o gluma dar eu REPET nu vreau sa intru cu nimeni intr-o polemica .
Mersi Ciuchi pt. ajutor , stiam eu ca esti un baiat de nota 10 , ai mai dovedit-o si acum o dovedesti din nou.
Insa pt. prietenul meu Moise.............., il salut pe acesta cale , este un baiat bun dupa cum o dovedeste din nou salutandu-ma pe mine.
Va salut!
Mersi Ciuchi pt. ajutor , stiam eu ca esti un baiat de nota 10 , ai mai dovedit-o si acum o dovedesti din nou.
Insa pt. prietenul meu Moise.............., il salut pe acesta cale , este un baiat bun dupa cum o dovedeste din nou salutandu-ma pe mine.
Va salut!
Nu uita cine esti .
-
- new member
Re: Stolnici
Gata? Ma bucur ca v-ati potolit cu cearta si ati inteles crudul adevar. Sa ne auzim sanatosi in sezonul urmator, poate daca se mai populeaza cu ceva peste si daca se mai renunta la plasele alea care au turmentat ce-a mai ramas acolo in materie de crap.... pe stolnici. Numai bine....am plecat la rapitori...e sezon bun.
- bogdan ungureanu
- veteran
stolnici
LA MULTI ANI DE SFANTUL STEFAN!
VIATA LUNGA,NUMAI REALIZARI SI PESTE MUUULT IN BALTA!
VIATA LUNGA,NUMAI REALIZARI SI PESTE MUUULT IN BALTA!
Catch & Release
- adrian_mio
- new member