Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
2door
senior member

Mesaj de 2door » 17 Feb 2011 23:45

va mai fi balta anul asta?:))))

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 18 Feb 2011 18:53

a fost ceva zapada, cateva ploi...sigur va mai fi balta. Adrian, lasa ca mergem la Olt.

adrian_mio
new member

Mesaj de adrian_mio » 21 Feb 2011 16:51

anul trecut in primavara am luat in jur de 30-35 crapi pe olt... se stie ca primavara ii e foame rau...dar parca si la stolnici as mai veni :roll:
nu lasa pe maine ce poti prinde azi

alin_pir
junior member

In sfarsit

Mesaj de alin_pir » 01 Apr 2011 16:49

Bine ca s-a populat din nou, lacul se va imparti acum in 3 zone, imagini de la popularea cu 10 t de crap intre 1-5 kg in curand!
La pescuit

dkny
new member

Mesaj de dkny » 01 Apr 2011 21:38

Asta e de 1 aprilie?:))

alin_pir
junior member

Mesaj de alin_pir » 02 Apr 2011 20:30

:lol: Tu ce zici? Eu am facut o previziune, si sper ca in curand sa se adevereasca! Stii cum e: in orice minciuna e un sambure de adevar...

Pana una alta, fir intins la toti, ca eu astazi l-am avut ca arcul de la pat...
La pescuit

catalin_90
junior member

Mesaj de catalin_90 » 09 Apr 2011 19:08

Taxa de pescuit pe lacul Stolnici, in anul 2011 este de 30 lei/12h, catch&release
Accesul la standul de pescuit se face cu autoturismul, unde se descarca uneltele de pescuit, apoi se va duce in parcarea amenajata si pazita de la foisor sau cabana, in functie de standul de pescuit ales.
Crapul mai mare de 5 kg se elibereaza iar cel retinut se plateste cu 13 lei/kg (crap romanesc,salonta,cten).
Pescarii la rapitor pot retine salaul la 15 lei/kg
Carasul,bibanul,rosioara,avatul se retin in limita bunului simt.
Balta este deschisa pescuitului tot timpul anului.
Va dorim fire intinse!

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 10 Apr 2011 12:37

eu cred ca era nevoie de sistem C&R mai de mult, nu acum cand s-a furat pestele din balta.

bogdan ungureanu
veteran

Mesaj de bogdan ungureanu » 17 Apr 2011 22:45

catalin_90 scrie:Taxa de pescuit pe lacul Stolnici, in anul 2011 este de 30 lei/12h, catch&release
Accesul la standul de pescuit se face cu autoturismul, unde se descarca uneltele de pescuit, apoi se va duce in parcarea amenajata si pazita de la foisor sau cabana, in functie de standul de pescuit ales.
Crapul mai mare de 5 kg se elibereaza iar cel retinut se plateste cu 13 lei/kg (crap romanesc,salonta,cten).
Pescarii la rapitor pot retine salaul la 15 lei/kg
Carasul,bibanul,rosioara,avatul se retin in limita bunului simt.
Balta este deschisa pescuitului tot timpul anului.
Va dorim fire intinse!
ASA DA!Foarte bine.
Eu am propus asta demult si mi-am auzit vorbe ca sunt prapadit asa ca nu m-am mai bagat...practic ma obliga sa-l iau chiar daca nu-l voiam...
Catch & Release

madalin
member

Mesaj de madalin » 20 Apr 2011 19:41

madalin scrie:ACEASTA ESTE ULTIMA POSTARE A MEA PE ACEST TOPIC , DESPRE ACEASTA BALTA .
CINE VREA SA INTELEAGA CEVA , FOARTE BINE , CINE NU , NU ESTE OBLIGAT !
ORICUM , CONCURS DE 72 ORE , ZECE ECHIPE CU REZULTAT FINAL - 7 PESTI , APROXIMATIV 20 KG. IN TOTAL
CE MAI RAMANE DE SPUS ???
ADIO , STOLNICI !!!!!
Problema !! Ma vad nevoit sa-mi incalc cuvintele !!
De ce ?? Pentru ca un anumit administrator nu poate sa taca , si tare-i plac gogosile !!!
Ultima gogoasa ( dupa ce a hibernat o iarna si s-a gandit ce sa mai minta ) : " pe Madalin l-am prins cu doi saci de peste " .
CAND SERIFULE ?? SI EU ERAM DE FATA ?? CA NU-MI ADUC AMINTE !!
PANA SA PLECE BORIS LA OPERATIE SAU DUPA ?

Asta ai de gand sa-i zici ? Ca ti-a furat Madalin pestele ?
Sau ca ti-am platit 1.600 lei abonament de catch&release si pescuiam printre plasele bagate la " fitofag " cu mustati ;-) .
Si asa imi multumesti mata mie , lui Mihai si lui parlitu' de Bogdan ca ti-am umplut balta ?

Ai venit la vorbele lu' " parlitu " cu taxa de catch&release ?
Pai cand ti-a zis Bogdan ca nu vrea sa ia peste acasa , ai zis ca are balta peste ! Si cand au plecat cu pestele care li se cuvenea ( conform regulament : 3 pescari x 4 sedinte de cate 12 ore x 3 kg. peste / sedinta = 36 kg. = 2 saci caci banuiesc ca astia sunt " sacii mei " ) ai inceput sa spui gogosi si sa-ti para rau .
Si au spus oamenii ca stiu sa prinda peste ! Si au zis ca daca ii obligi il iau acasa ! Si nu ai crezut !

Pai si atunci de ce ne faci hoti , SERIFULE , daca nu stii sa administrezi o balta ??
De ce minti pe toti oamenii care iti mai trec pragul ca ti-am furat noi pestele ?
Crezi ca nu cunoastem prin ce magazin vindeai crap ?

Pai si cati bani ti-am cerut eu pentru tras apa la vila ( 140 mil. - de parca ai fi avut ) ? Ca stiu ca te-am educat exact de unde sa cumperi si cum sa faci ca sa iesi cat mai ieftin !! Dar asta este recunostinta matale !! Multumesc !!

Dar nu-i nimik , daca pe mata te multumesc minciunile acestea , sa stii ca eu nu ma supar , sper sa nu te superi nici mata de adevarul ce ti l-am zis !!

Va urez numai bine !!! Si ar mai fi multe de spus , dar si maine este o zi !!
Stan Madalin

Catch & Release

Scrie răspuns