Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- adrian_mio
- new member
In sfarsit
Bine ca s-a populat din nou, lacul se va imparti acum in 3 zone, imagini de la popularea cu 10 t de crap intre 1-5 kg in curand!
La pescuit
-
- junior member
Taxa de pescuit pe lacul Stolnici, in anul 2011 este de 30 lei/12h, catch&release
Accesul la standul de pescuit se face cu autoturismul, unde se descarca uneltele de pescuit, apoi se va duce in parcarea amenajata si pazita de la foisor sau cabana, in functie de standul de pescuit ales.
Crapul mai mare de 5 kg se elibereaza iar cel retinut se plateste cu 13 lei/kg (crap romanesc,salonta,cten).
Pescarii la rapitor pot retine salaul la 15 lei/kg
Carasul,bibanul,rosioara,avatul se retin in limita bunului simt.
Balta este deschisa pescuitului tot timpul anului.
Va dorim fire intinse!
Accesul la standul de pescuit se face cu autoturismul, unde se descarca uneltele de pescuit, apoi se va duce in parcarea amenajata si pazita de la foisor sau cabana, in functie de standul de pescuit ales.
Crapul mai mare de 5 kg se elibereaza iar cel retinut se plateste cu 13 lei/kg (crap romanesc,salonta,cten).
Va dorim fire intinse!
- bogdan ungureanu
- veteran
ASA DA!Foarte bine.catalin_90 scrie:Taxa de pescuit pe lacul Stolnici, in anul 2011 este de 30 lei/12h, catch&release
Va dorim fire intinse!
Eu am propus asta demult si mi-am auzit vorbe ca sunt prapadit asa ca nu m-am mai bagat...practic ma obliga sa-l iau chiar daca nu-l voiam...
Catch & Release
Problema !! Ma vad nevoit sa-mi incalc cuvintele !!madalin scrie:ACEASTA ESTE ULTIMA POSTARE A MEA PE ACEST TOPIC , DESPRE ACEASTA BALTA .
CINE VREA SA INTELEAGA CEVA , FOARTE BINE , CINE NU , NU ESTE OBLIGAT !
ORICUM , CONCURS DE 72 ORE , ZECE ECHIPE CU REZULTAT FINAL - 7 PESTI , APROXIMATIV 20 KG. IN TOTAL
CE MAI RAMANE DE SPUS ???
ADIO , STOLNICI !!!!!
De ce ?? Pentru ca un anumit administrator nu poate sa taca , si tare-i plac gogosile !!!
Ultima gogoasa ( dupa ce a hibernat o iarna si s-a gandit ce sa mai minta ) : " pe Madalin l-am prins cu doi saci de peste " .
CAND SERIFULE ?? SI EU ERAM DE FATA ?? CA NU-MI ADUC AMINTE !!
PANA SA PLECE BORIS LA OPERATIE SAU DUPA ?
Asta ai de gand sa-i zici ? Ca ti-a furat Madalin pestele ?
Sau ca ti-am platit 1.600 lei abonament de catch&release si pescuiam printre plasele bagate la " fitofag " cu mustati

Si asa imi multumesti mata mie , lui Mihai si lui parlitu' de Bogdan ca ti-am umplut balta ?
Ai venit la vorbele lu' " parlitu " cu taxa de catch&release ?
Pai cand ti-a zis Bogdan ca nu vrea sa ia peste acasa , ai zis ca are balta peste ! Si cand au plecat cu pestele care li se cuvenea ( conform regulament : 3 pescari x 4 sedinte de cate 12 ore x 3 kg. peste / sedinta = 36 kg. = 2 saci caci banuiesc ca astia sunt " sacii mei " ) ai inceput sa spui gogosi si sa-ti para rau .
Si au spus oamenii ca stiu sa prinda peste ! Si au zis ca daca ii obligi il iau acasa ! Si nu ai crezut !
Pai si atunci de ce ne faci hoti , SERIFULE , daca nu stii sa administrezi o balta ??
De ce minti pe toti oamenii care iti mai trec pragul ca ti-am furat noi pestele ?
Crezi ca nu cunoastem prin ce magazin vindeai crap ?
Pai si cati bani ti-am cerut eu pentru tras apa la vila ( 140 mil. - de parca ai fi avut ) ? Ca stiu ca te-am educat exact de unde sa cumperi si cum sa faci ca sa iesi cat mai ieftin !! Dar asta este recunostinta matale !! Multumesc !!
Dar nu-i nimik , daca pe mata te multumesc minciunile acestea , sa stii ca eu nu ma supar , sper sa nu te superi nici mata de adevarul ce ti l-am zis !!
Va urez numai bine !!! Si ar mai fi multe de spus , dar si maine este o zi !!
Stan Madalin
Catch & Release
Catch & Release