LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Salut !
Am si eu niste intrebari :
- Cum poti pescui pe acest lac ? ( Trebuie sa fie memru la vrun club ? Sau pur si simplu mergi platesti si pescuiesti ? )
- Care e taxa ?
- Cum se ajunge , si unde este situata balta ?
- Mai multe informatii daca se poate...
Fiind din Brasov , nu cunosc.. daca cineva imi poate da niste informatii .. ii sunt recunoscator !
Multumesc Anticipat !!!
Am si eu niste intrebari :
- Cum poti pescui pe acest lac ? ( Trebuie sa fie memru la vrun club ? Sau pur si simplu mergi platesti si pescuiesti ? )
- Care e taxa ?
- Cum se ajunge , si unde este situata balta ?
- Mai multe informatii daca se poate...
Fiind din Brasov , nu cunosc.. daca cineva imi poate da niste informatii .. ii sunt recunoscator !
Multumesc Anticipat !!!
George daca citesti topicul cu Livada afli toata istoria baltii . Locatie si chiar si la ce bile merge cel mai bine . In urma cu cateva pagini a scris d-l Dinu administratorul acestei balti tarifele si conditiile de pescuit din acest an . Iti recomand din toata inima aceasta balta .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
-
- junior member
Multumesc de informatii !dan-h scrie:George daca citesti topicul cu Livada afli toata istoria baltii . Locatie si chiar si la ce bile merge cel mai bine . In urma cu cateva pagini a scris d-l Dinu administratorul acestei balti tarifele si conditiile de pescuit din acest an . Iti recomand din toata inima aceasta balta .
Fir intins in urmatoarele partide pe aceasta balta !

Voi incerca si eu sa ajung .. fiind din Brasov , si avand doar varsta de 16 ani o sa fie putin mai greu dar sper din tot sufletu sa ajung si pe aceasta balta !