Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Levi
- veteran
-
DODO27 scrie:
intră în calcul și o mutilare lăsată de vreun somn de pe vremea când acest crap era „puțoi”...
.
De cand prinde somnul prada lui de coada?
Somnul aspira prada prin vartejul produs de deschiderea si inchiderea brusca a gurii...atacurile somnului se vad pe burta sau pe partea lateral a pestelui....
Crede-ma ca acest gen de marcare a fost des intalnit si in Ungaria. Este un fapt. Pe de alta parte somnul nu poate "roade" asa de uniform coada pestelui...
P.S. scuze, dar mi se pare haios ce ai scris, si sunt foarte surprins ca nu poti identifica originea ranii
-
attila_cj
- senior member
-
Rana pestelui era destul de proaspata,sangera cand l-am scos,ma rog avea sange inchegat pe coada,deci e evident ca s-a intamplat ori in timpul drilului meu,ori inaintea mea l-o agatat vreun "carasar",din care erau destui pe balta...ori cum ti-am zis,scoica,din care erau foarte multi in fata mea,daca nu eram atent,mi-o taia forfacul foarte usor,sau cel putin decoja camasa de pe fir..deci nu-i deloc exclus varianta
-
Levi
- veteran
-
attila_cj scrie:Rana pestelui era destul de proaspata,sangera cand l-am scos,ma rog avea sange inchegat pe coada,deci e evident ca s-a intamplat ori in timpul drilului meu,ori inaintea mea l-o agatat vreun "carasar",din care erau destui pe balta...ori cum ti-am zis,scoica,din care erau foarte multi in fata mea,daca nu eram atent,mi-o taia forfacul foarte usor,sau cel putin decoja camasa de pe fir..deci nu-i deloc exclus varianta
Cum plm sa taie scoica osul pestelui??? Attila ne hulyeskedj... Ptr ca in inotatoarea codala exista si os...si la un asa peste, osul nu-i subtire
-
DODO27
- member
-
Levi scrie:DODO27 scrie:
intră în calcul și o mutilare lăsată de vreun somn de pe vremea când acest crap era „puțoi”...
.
De cand prinde somnul prada lui de coada?
Somnul aspira prada prin vartejul produs de deschiderea si inchiderea brusca a gurii...atacurile somnului se vad pe burta sau pe partea lateral a pestelui....
Crede-ma ca acest gen de marcare a fost des intalnit si in Ungaria. Este un fapt. Pe de alta parte somnul nu poate "roade" asa de uniform coada pestelui...
P.S. scuze, dar mi se pare haios ce ai scris, si sunt foarte surprins ca nu poti identifica originea ranii
da...ai dreptate!
pare mai degrabă o mutilare făcută de un homo neandertalus!
nu pot să înțeleg astfel de gesturi...!
de aceea în postul meu am încercat „să o dau la întors”.
si ca să rămânem într-un ton optimist, eu zic că e bine totuși că nu l-a marcat scotându-i un ochi!
mama lor de otomani!
Pestele care lupta impotriva curentului, moare electrocutat!
-
ochirosii
- senior member
@Rapy
Felicitari pt capturi ,in pozele de mai sus este unu si acelasi peste.
-
tudor_crap
- junior member
-
field tester DudiBait
-
Marcosar
- junior member
Frumoase poze,frumoase exemplare.Pe ce durata s_a intins partida?Felicitari si la mai mare
-
chiorean alin
- senior member
-
Felicitari Tudore, pe asta se vede intradevar ca e un over 20
Bravo !
-
tudor_crap
- junior member
-
Mersi de precizare Aline,
field tester DudiBait