Sanpaul
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
NU stiu daca problema se pune chiar asa cum zici tu. In momentul cand pescuiesti la cpar si in conditiile in care balta e invatata cu bile o sa vezi ca e cel mai productiv mod de a prinde "calitate" si cantitate in acelasi timp.
Am fost la Sanpaul acum 1 luna. De data asta am practicat un pescuit la feeder. Am pescuit cu 2 feedere unul 3,6m si celalalt de 3,9m. Am folosit o nada condimentata pe momitor si pe carlig (montura fir de par) am alternat, pelete, pelete flotante, vierme, porumb, boilles de 10mm sau combinatii. Inceputul a fost foarte greu dupa care am schimbat locul si am nadit doar din momitor (Preston Method feeder) si rezultatul a fost superb. De la ora 2 nu am mai putut pescui decat cu o lanseta, ca asa de fragvente erau trasaturile.
Planific o alta iesire acolo Sambata cu o abordare diferita si o sa revin cu detalii.
Am fost la Sanpaul acum 1 luna. De data asta am practicat un pescuit la feeder. Am pescuit cu 2 feedere unul 3,6m si celalalt de 3,9m. Am folosit o nada condimentata pe momitor si pe carlig (montura fir de par) am alternat, pelete, pelete flotante, vierme, porumb, boilles de 10mm sau combinatii. Inceputul a fost foarte greu dupa care am schimbat locul si am nadit doar din momitor (Preston Method feeder) si rezultatul a fost superb. De la ora 2 nu am mai putut pescui decat cu o lanseta, ca asa de fragvente erau trasaturile.
Planific o alta iesire acolo Sambata cu o abordare diferita si o sa revin cu detalii.
-
- junior member
Care Sambata, acum pe 22.10 ? Cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine. Azi am fost acolo si la ora 7 dimineata erau -7 grade. La pranz era cald binisor undeva la 10 grd insa apa este ffff rece. Este gata sezonul la crap acolo. Apa este extraordinar de scazuta , au umplut inca doua bazine din stanga si cred ca sansele de a mai prinde ceva este foarte mic. A prins cineva azi doua stiuci, dar toata ziua a dat numai la spining.
Fir intins!
Fir intins!
-
- junior member
A fost un prieten ieri 23.10.2011 - Inca mai se poate pescui la crap pe aceasta balta , inca se mai prinde .. dar cioranas la 1-3 kg . Dar nu e exclus sa intre si mai mare.. crapu inca nu a terminat hranirea pt iarna , inca trebuia sa manance .
-A prins 10 buc. intre 2-3 kg .. de dim de la 7 pana la ora 3 ...
Eu merg miercuri 26.10.2011 .. daca mai vine cineva ?
-A prins 10 buc. intre 2-3 kg .. de dim de la 7 pana la ora 3 ...
Eu merg miercuri 26.10.2011 .. daca mai vine cineva ?

-
- junior member
Florine, am spus acum o luna de la data in care am postat. Atunci a mancat bine de tot in conditiile in care dupa cum a spus un prieten am pescuit in "casa pestelui".
As avea o rugaminte la cei care mai merg acolo in zilele urmatoare, vreau sa stiu locul unde ati pescuit si daca ati prins si distanta la care ati pescuit efectiv. ar fi o informatie foarte utila in conditiile in care acum trebuie sa cautam pestele mai mult decat oricand pentru a avea sorti de izbanda.
Va multumesc anticipat. (eu merg in cursul saptamanii)
As avea o rugaminte la cei care mai merg acolo in zilele urmatoare, vreau sa stiu locul unde ati pescuit si daca ati prins si distanta la care ati pescuit efectiv. ar fi o informatie foarte utila in conditiile in care acum trebuie sa cautam pestele mai mult decat oricand pentru a avea sorti de izbanda.
Va multumesc anticipat. (eu merg in cursul saptamanii)