LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
-
- senior member
-
- junior member
-
- member
...despre cine e vorba la inceputul bancului(in cazul de fata)mija ionut lucian scrie:Era un banc ce se incheia cam asa;Daca sinteti cuminti de azi inainte,s-ar putea sa dau drumul si la apa(in lac,piscina,etc)!

-
- junior member
Domnilor pescari De Livada,nu am stiut ca glumele sunt interzise pe ac forum!Saptamina trecuta am vazut lacul si sincer,arata ca o piscina ptr ca e foarte scazut nivelul apei!Cit despre aruncatul cu kakao,imi pare rau ca uni se amesteca doar cind nu au ce face!Dar cel mai mult regret atitudinea slugarnica de care dati dovada atunci cind vine vorba de un anumit lac,si din pacate nu numai!Ce aveti de cistigat ca va amagiti si credeti tot ce vi se spune?Unde este demnitatea umana ce ar trebui sa se revolte in fata nedreptatilor si minciunilor?Unde sint pescarii de altadata,demni si multumiti ce cautau si gaseau placere in ac indeletnicire numita pescuit!In fine,va doresc tuturor vise placute in asteptarea capturii,iar cind va veti da seama singuri ca ati fost mintiti si inselati poate reusiti sa faceti ceva!Din pacate nu doar lacurile sunt secate,ci si constiintele!Continuati sa umpleti buzunarele vinzatorilor de vise!Inainte de a incheia definitiv ac subiect vreau sa adresez urmatoarele intrebari: Ce s-a realizat in ultimii ani la Livada?Cum s-a amenajat drumul si standurile de pescuit?Ce facilitati aveti ?UN PROVERB SPUNE,NU-I PROST CINE CERE CI ACEL CE OFERA!
carpe diem!
prieteneeeeeee...................dar unde sunt acei pescari mintiti si inselati ??? in afara de tine si cateva persoane (care au tot agitat apele ocazional) eu vad doar poze cu sute de recorduri personale, partide de vis si clipe de neuitat petrecute pe acest lac, nu doar de mine ci si de toti pescarii care au postat aici, nu e vorba de o conspiratie, nimeni nu te obliga sa mergi acolo.............si la urma urmei, e lacul celui care il are in cesiune, cum il cesioneaza, e DOAR problema lui......
Dam o ........."Bila" ?