Rubrica de Feed-Back a sectiunii Vanzari
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Doctore, nu stiu ce calitate ai in aceste discutii, alta decat bagator in seama. Ma descurc eu cu cei 4 'pagubiti', stai linistit si pastreaza-ti acuzele pentru momentele cand vei fi implicat direct intr-o afacere cu mine.silviu_ms scrie:a sa fie totul cat mai clar si sa nu ne mai ascundem atata dupa deget
Marius Buciuman se numeste teparul e din Baia-Mare si
detine sau cel putin a detinut si magazinul online ehmanns.ro
pe forum posteaza sub pseudonimul de Marius_BM
oricum sper ca i se pregateste si lui un mic dosar
Imi pare rau pentru situatia creata insa comenzile se vor onora.
- gimi_mures
- member
Merci Silviule ! Atitudinea lui silviu este una fireasca, o atitudine pe care noi toti cei trasi in teapa ar fi trebuit sa o avem mai demult. Cel putin altii sa nu pateasca ce am patit noi.Cat despre partea cu rezolvarea problemei raspunsul e ca de obicei : se vor onora comenzile adica un fel de stati pe aproape ca o sa primiti si voi ceva atunci cand vreau eu.In continuare totala sfidare! Ajungem noi cei pagubiti ca in bancul cu tiganul care pe cand si a invatat calul fara mancare a murit, asa si noi pana primim datoriile nu mai avem nevoie de ele sau ne vindem corturile pentru care ravnim la mult asteptatele winterskin-uri.
Lipsurile creeaza uzura fizica si morala !
sau poate de posibila victima??!!Mariuse,imi pare rau de necazurile tale,dar cu ce ti-au gresit oamenii astia?Si pun intrebarea asta si doar asta(momentan) pt ca in ciuda rusinii,tu mai ''musti''....Marius_bn scrie:Doctore, nu stiu ce calitate ai in aceste discutii, alta decat bagator in seama. .silviu_ms scrie:a sa fie totul cat mai clar si sa nu ne mai ascundem atata dupa deget
Marius Buciuman se numeste teparul e din Baia-Mare si
detine sau cel putin a detinut si magazinul online ehmanns.ro
pe forum posteaza sub pseudonimul de Marius_BM
oricum sper ca i se pregateste si lui un mic dosar
it's nice to be important,but is more important to be nice
- gimi_mures
- member
Salut Dariu.Darius_Tm scrie:Am ramas ,,blocat'' cand am vazut ce se scrie pe acest topic.Am avut cateva tranzactii cu Domnul Marius si totul a decurs foarte bine, am primit marfa conform descrierii.In continuare sper sa se rezolve problemele si vreau sa cred ca este doar o neintelegere la mijloc.
Tu ai ramas blocat, noi am ramas cu buza umflata. E o diferenta.

Lipsurile creeaza uzura fizica si morala !
posibil bisnitar
salut, userul IulianPopescu face oferte derizorii tuturor pe forumul de vanzari .Va rog sa verificati acest posibil bisnitar!!!!!! puteti verifica ...primele anunturi au toate oferte de pret de la acest user!!!!
Si eu am cumpart un cort de la Marius si toata tranzactia a fost super O.K., sincer, tin sa cred ca in cel mai scurt timp se va rezolva, daca nu, dati-l in judecata, faceti o plangere la Politie, asta este viata cine greseste trebuie sa plateasca.gimi_mures scrie:Salut Dariu.Darius_Tm scrie:Am ramas ,,blocat'' cand am vazut ce se scrie pe acest topic.Am avut cateva tranzactii cu Domnul Marius si totul a decurs foarte bine, am primit marfa conform descrierii.In continuare sper sa se rezolve problemele si vreau sa cred ca este doar o neintelegere la mijloc.
Tu ai ramas blocat, noi am ramas cu buza umflata. E o diferenta.