cele mai rapide bile
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- vladut mateianu
- veteran
Cred ca ai inteles gresit. Am fost 5 pescari, deci inseamna 40 de kg de solubile de fiecare. Daca ti le faci singur te costa pana intr-o mie de lei, daca le iei din magazin costa circa 1400 lei. Dar, daca esti corect, ai pune in balanta si faptul ca am stat 6 zile, precum si faptul ca eu personal am prins peste 200 de kg de crap !LaPeste scrie:am vazut ca au bagat bile de vreo 3 mii de euro in delta sa prinda crapii aia.
nu merita.
Deci, nu e chiar asa dramatic cum sustii tu...
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
la magazin impactu 3 kg 110 ron iar aceasi cantitate pe 1016 e 240 ron.
aproximativ 1400 pe impact si vreo 3200 pe 1016.
banuiesc ca dumneavoastra ati folosit impact daca ati facut referire la 1400 ron si retrag ce am spus eram ferm convins ca ati folosit 1016 si intr-o revista s-a dat doar cantitatea totala nu cati pescari sau cate kg de fiecare. s-a facut referire strict la echipa.
aproximativ 1400 pe impact si vreo 3200 pe 1016.
banuiesc ca dumneavoastra ati folosit impact daca ati facut referire la 1400 ron si retrag ce am spus eram ferm convins ca ati folosit 1016 si intr-o revista s-a dat doar cantitatea totala nu cati pescari sau cate kg de fiecare. s-a facut referire strict la echipa.
Cei care stiu pot sa zica, crapii toti ma stiu de frica.
- vladut mateianu
- veteran
Stiu, de aceea am si intervenit. Nu zic ca este un pescuit ieftin, dar nici chiar de mii de euro...
Apropo, dupa noi a venit un grup de pescari din Cluj, apoi alt grup din Bucuresti, prieteni de-ai mei. Nu au exagerat cu nada, dar cred ca au avut in jur de 10 kg de boilies de caciula. Ciudat este ca alaturi de ei a pescuit si un pescar nefamiliarizat cu pescuitul la bile, dar care a reusit o captura de 20 de kg........
De aceea e asa frumos pescuitul !

Apropo, dupa noi a venit un grup de pescari din Cluj, apoi alt grup din Bucuresti, prieteni de-ai mei. Nu au exagerat cu nada, dar cred ca au avut in jur de 10 kg de boilies de caciula. Ciudat este ca alaturi de ei a pescuit si un pescar nefamiliarizat cu pescuitul la bile, dar care a reusit o captura de 20 de kg........
De aceea e asa frumos pescuitul !

- Madalin Dirla
- member
- vladut mateianu
- veteran
PS Captura de 20 de kg a fost tot la boilies, dar la unul primit cadou ! 

-
- new member
nu mai deschid alt topic pentru intrebarea mea.am nevoie de o momeala cu efect rapid,cel mai rapid posibil pentru o partida de 12 ore in care nu prea am timp sa fac o nadire ca la carte.ma gandesc la solubil care sa atraga pestele rapid.am de facut un mic concurs cu cineva si vreau sa il surprind mai ales ca nu suntem niste profesionisti in pescuitul crapului.ce parere aveti de solubilele TALENTE de la Senzor?
-
- new member
nu mai deschid alt topic pentru intrebarea mea.am nevoie de o momeala cu efect rapid,cel mai rapid posibil pentru o partida de 12 ore in care nu prea am timp sa fac o nadire ca la carte.ma gandesc la solubil care sa atraga pestele rapid.am de facut un mic concurs cu cineva si vreau sa il surprind mai ales ca nu suntem niste profesionisti in pescuitul crapului.ce parere aveti de solubilele TALENTE de la Senzor?
-
- new member