LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
2013
buna. stiti ceva de sezonul de pescuit de va urma? vreau sa merg pentru prima data in anul ce urmeaza si as dori sa aflu niste detalii daca sau schimbat taxele, daca este permisa nadirea, balizarea cu barca etc?
si normal daca ar fi careva sa vina cu un ajutor in sensul de informatii cum sa abordez balta, cate kg de bile as avea nevoie de ex pentru o partida de 3 zile, daca are rost sa incerc cu solubile sau doar tari cam la ce distante de mal ar trebui plasate monturile... etc.
ar fi fenomenal daca vreunu din clasicii baltii ne-ar ajuta cu astfel de informatii.
precizez ca sunt din arad si as vrea sa vin cu temele cat de cat facute pentru prima data macar k mai apoi imi voi da si eu seama dupa cateva partide ce si cum.
multumesc anticipat!
si normal daca ar fi careva sa vina cu un ajutor in sensul de informatii cum sa abordez balta, cate kg de bile as avea nevoie de ex pentru o partida de 3 zile, daca are rost sa incerc cu solubile sau doar tari cam la ce distante de mal ar trebui plasate monturile... etc.
ar fi fenomenal daca vreunu din clasicii baltii ne-ar ajuta cu astfel de informatii.
precizez ca sunt din arad si as vrea sa vin cu temele cat de cat facute pentru prima data macar k mai apoi imi voi da si eu seama dupa cateva partide ce si cum.
multumesc anticipat!
Catch & Release !!!
- Marciuc Vasile
- junior member
E ok sa fim fideli baltii cu prezenta (vorba lui Matrix) dar cred ca pestii sunt mai importanti decat volumul de apa. Sincer m-as bucura sa renasca acest lac, am pus suflet acolo si ma duceam cu multa placere. Cred ca detin un record in continuitatea unei reprize de pescuit (18 zile si nopti fara pauza) Eram motivat atunci sa stau atat iar pozele mele vorbesc de la sine
.
Doamne ajuta !

Doamne ajuta !
-
- senior member