Sanpaul
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Pe balta vor intra cei cu recomandare si va fi pe sistem C&R Ieu si cu parteneru meu suntem singuri care dam recomandare chiar vineri vom merge pe balta s-a facem teste s-a vedem cum reactioneaza pestele dupa care vom face si concursuri pe balta ......
Ultima oară modificat 03 Apr 2013 20:09 de către Claudiu2010, modificat de 2 ori în total.
Lukacs Claudiu - CS ENERGY CARP BRASOV
***CAMPION NATIONAL 2012***
***CAMPION MONDIAL 2012***
-
- junior member
johnnybv scrie:Salutare,balta veche s-a deschis iar balta cu peste mare peste doua saptamani,media fiind de 5-6 kg iar pretul va fi in jur de 100 de ron 24/h.EmyCol scrie:Stie cineva cand se deschide balta de la Sanpaul...??? multumesc
Fire intinse!!!
jony infomeazate bine nu vb aiurea

-
- member
Sanpaul
Neata'.
Claudiu.......fire-ntise la partida de test. Asteptam detalii legate de capturi, balta, conditii etc..........sunt interesat.
O zi buna.
Claudiu.......fire-ntise la partida de test. Asteptam detalii legate de capturi, balta, conditii etc..........sunt interesat.
O zi buna.
Crapii n-ar avea nici o valoare........daca nu i-am pescui noi!
-
- junior member
Re: Sanpaul
Salut Viorel s-a vedem un pic si cu vremea de mers oricum merg dar nu 48 de ore cum planificasem .Viorel Doloc scrie:Neata'.
O zi buna.
N-am inteles cu ce am vb. "aiurea"?Informatiile le-am primit de la administartorul lacului , am zis ca media este de 5-6 kg si pretul de 100 ron pt. 24 de ore. Unde a fost dezimformarea?Claudiu2010 scrie:johnnybv scrie:Salutare,balta veche s-a deschis iar balta cu peste mare peste doua saptamani,media fiind de 5-6 kg iar pretul va fi in jur de 100 de ron 24/h.EmyCol scrie:Stie cineva cand se deschide balta de la Sanpaul...??? multumesc
Fire intinse!!!
C&R
-
- member
-
- junior member
johnnybv scrie:N-am inteles cu ce am vb. "aiurea"?Informatiile le-am primit de la administartorul lacului , am zis ca media este de 5-6 kg si pretul de 100 ron pt. 24 de ore. Unde a fost dezimformarea?Claudiu2010 scrie:johnnybv scrie: Salutare,balta veche s-a deschis iar balta cu peste mare peste doua saptamani,media fiind de 5-6 kg iar pretul va fi in jur de 100 de ron 24/h.
Fire intinse!!!
Poate 100 de ron s-au 80 plus legitimatia de membru binenteles daca ai recomandare care va costa intre 100 si 150 speram ca in 3 saptamini maxim s-ai dam drumu.
ps. Nu trebe s-a te ofuschezi asa de tare ...... s-a auzim de bine
-
- junior member
Salut Viorel tocmai ce m-am intors de pe balta din pacate vremea nu nea ajutat s-a raminem 48 de ore a plouat nonstop si totusi am prins in total 5 pesti cel mai mic avind 5. kg dar majoritatea ierau la 8 kg cireasa de pe tort a fost un crap de 15 kgViorel Doloc scrie:Multumesc, Claudiu.
Sper ca in maxim 2, 3 saptamini s-ai dam drumu

-
- member
Sanpaul
Neata'.
Multumesc Claudiu si te rugam sa ne tii la curent cu detaliile legate de aceasta locatie. Felicitari pentru captura!
O zi buna.
Multumesc Claudiu si te rugam sa ne tii la curent cu detaliile legate de aceasta locatie. Felicitari pentru captura!
O zi buna.
Crapii n-ar avea nici o valoare........daca nu i-am pescui noi!
-
- junior member
Viorel Doloc scrie:Neata'.
O zi buna.
Cu placere Viorel pe saptamina viitoare se va mai face o populare cu 450 de bucati de crap intre 5 si 15 kg dupa care se va deschide pescuitu .