cat nadim si unde ?

Tehnica, tactica, strategii, tot ce tine de abordarea, strategia si desfasurarea unei partide de crap

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 28 Aug 2003 13:24

nick h.>de gasit se gaseshte...in ce conditzii ai folosit cu succes porumbul cu iz de palinca?

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 28 Aug 2003 13:57

trei boabe pe fir de par...incearca si vei vedea gigi duru daca ai rezultate sau nu.eu am prin in special cteno la porumb in palinca.eu nu folosesc decat porumb home made ,dar e bun si cel de la cukk. eu am boabe de porumb tinute in palinca cam 2 ani. porumbul respectiv e o delicatesa ... pentru pesti.
strainii folosesc ceva care se numeste corn step liquor.
incearca gigi duru,incearca,pescuitul presupune o experimentare continua.
nici un pescar nu-ti va oferi toate secretele pe tava,ramane de vazut daca descoperi singur restul ce nu-ti spune nimeni...

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 28 Aug 2003 14:01

L-ai folosit shi pe rauri?

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 28 Aug 2003 14:08

nu,la rau folosesc porumbul o scurta perioada de timp din an si atunci dau numai cu porumb in lapte.

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 29 Aug 2003 07:54

Am constatat ca am obtzinut rezultate mai bune atunci cand nu am nadit(pescuind la unditza...in prima faza)
Ce parere avetzi referitor la ce am afirmat?

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 29 Aug 2003 10:05

Gigi, si eu am avut de multe ori rezultate bune cind nu am nadit, sau cind am nadit f. putin(5-6 boilies in saculet PVA). In unele locuri se nadeste asa de mult, incit pare ceva dubios crapului. Daca merg la inceput de saptamina sunt locurile bune nadite de cei care au fost la sfirsitul saptamanii.

Big Carps
carprom :wink:

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Aug 2003 11:18

Nicule, urmareste-mi mesajele si vei vedea ca mereu am fost consecvent in a ataca ipocrizia. In ceea ce priveste asa zisa "superioritate" nu am fost decat sincer. Cand am atacat pe cineva am fost concret si de buna credinta. Niciodata nu am fost rau intentionat.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Aug 2003 11:22

Nicule, urmareste-mi mesajele si vei vedea ca mereu am fost consecvent in a ataca ipocrizia. In ceea ce priveste asa zisa "superioritate" nu am fost decat sincer. Cand am atacat pe cineva am fost concret si de buna credinta. Niciodata nu am fost rau intentionat.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 29 Aug 2003 11:24

gica hai mai bine sa discutam despre pescuit,si sa lasam polemicile la o parte.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Aug 2003 11:56

Din polemica se naste progresul Nicule. Pe de alta parte sunt gata sa accept ca sunt cateodata prea categoric. Insa intamplarea face ca sa-l fi vazut pe unul din partenerii de forum in plina actiune pe balta. Iar realitatea era cu totul diferita de ceea ce spune pe forum.
Vei observa citind diferite topicuri ca in general punctele de vedere vin din partea unor pescari care detin mijloace financiare suficiente pentru a-si permite scule, balti sau metode de pescuit care nu sunt la indemana marii majoritati a pescarilor romani. Astfel ei ar trebui sa nu dea lectii de sportivitate ci sa spuna clar de ce nu se poate generaliza in Romania (din pacate) asa ceva; sa nu culpabilizam acolo unde nu trebuie. Sa nu atacam pescarul in locul patronului, sa nu atacam patronul in locul statului, sa nu atacam individul in locul institutiilor.

Scrie răspuns