Balti langa bucuresti!

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cristiss
junior member

Balti langa bucuresti!

Mesaj de cristiss » 14 Iun 2005 07:20

Am deschis acest topic nou(sper sa nu se supere nimeni pe mine) in vederea raportarii de balti bune pe langa orasul mult "iubit".
Daca aveti si voi sugestii de balti scrieti si sper ca se va face o lista de balti bune tinand cont ca pe alt site de la noi din tara sunt doar patronii cei care-si lauda baltile si te duci acolo si prinzi doi carasei.
As recomanda cu toata caldura Moara Vlasiei din toate punctele de vedere: curata, cu cosuri de gunoi din 20 in 20m. Desigur ca orice balta ce se respecta are si anumite reguli: ciortanica sub 30cm se elibereaza; la fel si crapul peste 5Kg. Fiecare pescar tre' sa vina cu juvelnicul propriu. Masinile le aliniaza cu botul inspre balta si portbagajul inspre camp(deh suntem romani si patronul stie ca suntem tentati sa luam orice acasa si sa bagam la portbagaj). Cai de acces: la intersectia de la fundeni unde drumul se imparte in doua: unul catre colentina, urziceni si unul spre stefanesti se ia pe drumul din stanga(stefanesti);se trece linia de centura, stefanesti iar in urmatoarea comuna, com. Dascalu se face stanga pe singurul drum asfaltat care se vede( nu e semn nu e nimic ) spre Moara vlasiei. ajunsi in com. Moara Vlasiei se trece linia de tren si imediat la intersectia urmatoare (pe stanga e o statuie) se merge pe drumul pietruit din fata care duce direct la balta; taxa 500.000lei in care se poate retine crap, caras pana in aceasta taxa. pentru mai mult se mai plateste un bon sau se elibereaza pestele in balta pana la 5kg.

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 14 Iun 2005 08:34

cristiss scrie:Masinile le aliniaza cu botul inspre balta si portbagajul inspre camp(deh suntem romani si patronul stie ca suntem tentati sa luam orice acasa si sa bagam la portbagaj).
Fain! Pescarii au voie sa stea cu fata spre lac? Ha! Da' ce e, frate pescar, acolo?unitate militara? Care va sa zica patronul baltii pleaca de la premiza ca are de-a face cu niste hoti, nicidecum cu pescari sportivi care tre sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie.Oricum, iti multumesc pentru informatie.Pe aceasta balta nu voi calca vreodata.

cristinel
member

Mesaj de cristinel » 14 Iun 2005 08:57

nu am fost pe aceasta balta ,dar un amic bun si persoana serioasa a fost o singura data,si nu va repeta experienta.sa vina paznicul sa te controleze la lansete,adica sa le scoata din apa si sa verifice daca nu dai cu BOMBA,cu toate ca a vazut ca nu avea in trusa asa ceva,este prea mult.oricum cred ca acum e mai bine daca macar te lasa cu masina linga tine.si inca ceva,accesul pe balta a fost permis la ora 6.30

cristiss
junior member

Mesaj de cristiss » 14 Iun 2005 09:39

probabil ca s-au intalnit cu cazuri in care oamenii tirau pestele in portbagaj. oricum nu asta era scopul topicului ci aflarea de balti bune pe langa bucuresti si pentru a nu lua pescarii TZEPE si sa prinda 2 carasi la o balta de 500k. si apropos: daca nu se stiu cazuri in care "merge doar la bomba" as mai zice da' mi se pare aiurea rau de tot. Asa mai merge si pescuitul doar la grenada defensiva si la curent electric. romanii sunt romani si eventual daca-i lasa sa baga plase si plase baga numai sa plece cu cat mai mult acasa si pe deasupra daca-i mic da-i drumu' frate sa mai creasca. Asta am auzit-o si eu cu scosu' lansetelor din apa sa vada daca ai bomba(pe un site parca) insa de cate ori am fost acolo nu mi s-a intamplat nici mie nici la cei de pe langa mine. si inca ceva: am fost pe balta la 4am-4:30am cel tarziu si n-a fost nici o problema
PS nu sunt patronul baltii :D

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 14 Iun 2005 10:44

cristiss scrie:PS nu sunt patronul baltii
Otzi fi fratele lui :D Subiectul mi se pare interesant, dar pentru ca suntem pe un forum putem face si comentarii legate de baltile propuse, nu? Eu va propun alta balta care se respecta: Hobaia.Si, ca orice balta care se respecta, are si o taxa pe masura: 3.000.000 lei/zi. Fir intins!

Razvan Pop
new member

Mesaj de Razvan Pop » 14 Iun 2005 13:38

Salut,

Stie cineva ceva despre Dragoesti? Ma bate gandul sa incerc acolo in weekend. Prima mea iesire la crap. Aseara am facut monturi pana mi-au iesit ochii, le-am si testat in cada (sper sa nu ma fac de ras) flotabilitatea. :-?

Dar despre Catrunesti 2 si 3? La Hagiesti am auzit ca nu mai merge.

Cu stima,
Razvan Pop

cristiss
junior member

Mesaj de cristiss » 14 Iun 2005 23:10

sa-ti spun un sfat in legatura cu baltile astea care vin in lant: hagiesti 2, hagiesti 1, catrunesti 3, catrunesti 2
NU TE DUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tinand cont ca am luat aproape toate baltile de 2-300.000 la rand am ajuns la o concluzie cam nasoala pentru pensionari si pt. cei care n-au bani: NU MERITA!!! prinzi doar carasel care pe vremuri se prindea la undite de trestie. Vrei balta buna, du-te pe una de peste 500.000lei. Am stat pe catrunesti o noapte si o zi si carasel la 3 boabe de porumb pe fir puse! carasel ma refer la carasel de marimea unui pachet de tigari normal nu long.

Razvan Pop
new member

Mesaj de Razvan Pop » 15 Iun 2005 09:51

Multumesc pentru sfaturi.

De Dragoesti stie cineva ceva?

Razvan Pop
new member

Mesaj de Razvan Pop » 21 Iun 2005 14:24

Acum stiu eu. Un dezastru. Nu e nimic altceva in balta aia decat puiet de caras, rosioare si balosi. :(

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 21 Iun 2005 23:48

Razvan Pop scrie:Acum stiu eu. Un dezastru. Nu e nimic altceva in balta aia decat puiet de caras, rosioare si balosi. :(
Ha, ha... tare simpatic esti, domnule Razvan Pop. Care va sa zica acum esti bine informat in privinta acestei balti. Atunci, sa-ti dau si eu cateve informatii proaspete despre lacul de acumulare Mihailesti, care in momentul de fata acumuleaza foarte putina apa... intalnirile cu crapul sunt pur intamplatoare si se datoreaza mai mult hazardului decat stiintei de a-l pescui.Se prinde caras, cam la 250 de grame bucata.Taxa a ramas aceeasi: 400.000 lei/12 ore.

Scrie răspuns