pt timisoreni

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mister-gun
new member

Mesaj de mister-gun » 17 Iun 2005 08:53

am pescuit anul trecut in septembrie 15 zile la surduc si am prins in total cu un prieten 14 crapi...din pacate pentru mine ....numai chinez...nici unul oglinda sau rominesc...am pescuit numai cu boilie tiger nuts si concentrat de nuca...in timpul cit am fost acolo (la inceput) toata lumea zicea ca nu merge crapul,,,ca cel mai mare prins a fost de 7 kg(prins la inceputul lui septembrie).....se prinde numai la porumb,,,momit cu malai...au ris de mine cind m-au vazut ca dau numai cu boilie ..etc..(povesti care le auzi pe fiecare lac sau balta)...ce stiu e ca eu am prins crap...cind altii stateau pe lac de 2 luni!!...am momit in total pe toata perioada ca. 20 de kg de boilie si ca. 20 de kg de concentrat + porumb(15kg) ...cel mai mic>ca.6kg,,,,cel mai mare ca.15kg..fotografiile le-am facut cu celularul fiindca mi-am uitat camera acasa..daca vrei sa vezi ceva poze contacteaza-l pe carprom...anul asta au fost prieteni de-ai mei si au prins o gramada de caras si platica(crap-->nu!)..acum 2 saptamini s-a prins un crap de 30 de kg la porumb..ceea ce am vazut eu anul trecut au fost poze cu un crap chinez de 38 de kg(cred ca a fost recordul anului) ...desigur am vorbit si cu martori....este dupa parerea mea singurul lac din judetul timis in care mai ai speranta de a prinde crap mare....

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 17 Iun 2005 09:47

mister-gun scrie: ....ceea ce am vazut eu anul trecut au fost poze cu un crap chinez de 38 de kg(cred ca a fost recordul anului)....
Frate, asta era de record mondial...... indiferent de an ..... sau pozele cantareau 38 de kg?? :lol:

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 17 Iun 2005 10:11

mi-a relatat carprom povestea ta pe mp! alte detalii nu potzi sa-mi dai?
vreau sa stiu exact distantza de la mal la care ai dat ,ce boilies ai folosit,locul in care ai stat,e.t.c. :roll:
><)))°>-------- Dani

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 17 Iun 2005 19:49

Daniel Hentiu scrie:mi-a relatat carprom povestea ta pe mp! alte detalii nu potzi sa-mi dai?
vreau sa stiu exact distantza de la mal la care ai dat ,ce boilies ai folosit,locul in care ai stat,e.t.c. :roll:
Mai Daniele, tu nu cumva vrei sa mergi in costum si la cravata acolo :lol:
Eu de ex: niciodata nu am vrut sa stiu cu ce a prins unul sau altul, sau in ce loc. Ce ma intereseaza sunt greutatile(asta ptr. motivatie)
Sunt mai satisfacut daca fac munca cu mina mea si daca nu prind nimica stiu ca am facut ceva gresit.
Nu o lua in nume de rau, dar asta este parerea mea :oops:

mister-gun
new member

Mesaj de mister-gun » 20 Iun 2005 08:43

pentru mirceaef---cred ca nu ai citit ca lumea ceea ce am scris!!!....nu este un crap rominesc sau oglinda...e un crap chinez:::((ierbivor...lool!!))...fara mustati...marimea aceasta poate fi depasita la acest soi de crap...pozele:crapul pe cintar,,alta poza: crapul era tinut de 2 oameni findca probabil bausera prea mult ...a treia poza:crapul si mai multi martori(vecini)...cu unii dintre ei am si vorbit..deci nu e o minciuna...nu a-si avea nici un fel de interes sa spun timpenii..si inca ceva:cintarul nu era manipulat...pe acelasi cintar mi-am cintarit si eu pestii...
pentru daniel:cabana care am inchiriat-o a fost la peninsula...am pescuit la ca.250m de mal((aproape de zona unde sunt giamandurile mari pentru jetski))..desigur cu o giamandura ..asa cum se pescuieste de obicei la surduc...inainte am cautat fosta buza a surducului cu un echolot...deja la cautare am sesizat vreo 4-5 bucati care erau peste 10kg..dupa 3 zile de momit am fost iar cu echolotul afara si am avut vreo 12 pina in 15bucati pe ecran...cea ce a fost curios era ca majoritatea erau la o adincime de numai 2 m cind defapt adincimea apei acolo era de 8 pina in 10 m..momelile le-am primit la incercare de la Markus Pelzer...la inceput m-am gindit ca ar fi fost bine sa pescuiesc cu sushi imperial(momeala sigur nu e asa de des acolo folosita),,,dar m-am razgindit..anul asta nu voi ajunge probabil acolo,deoarece imi scriu diploma la faculta...si inca ceva:daca ai fost mai des acolo,,,il vei cunoaste desigur pe arpi--paznicul(sau cum ii zice)lacului..poti sa il intrebi care au fost acei criminali care au nenorocit acum un an balta in septembrie?!..si desigur si de crapul relatat mai sus...

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 20 Iun 2005 14:42

Salut , pe Surduc a inceput distractia , grabiti-va ca s-ar putea sa nu tina mult , apa este foarte mare, cam 2,5 metri adancime pe locuri unde alta data puneam cortul.Am luat deja un chinez si o gramada de platici.Merg din nou pe 10 iulie inarmat cu boilies.Apa scade.

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 20 Iun 2005 18:23

de ce sa nu tzina f. mult ? nu cred ca in urmatoarea perioada sa se incalzeasca asa tare apa incit crapul sa nu mai manince :roll:
><)))°>-------- Dani

mister-gun
new member

Mesaj de mister-gun » 20 Iun 2005 22:35

problema la surduc e ca daca apa scade foarte mult in scurt timp,,,poti sa uiti pentru cel putin o saptamina pescuitul...si daca chair in timpul ala vrei sa mergi acolo fara sa te interesezi inainte,,, ai luat teapa..pestii sunt acolo destul de sensibili..habar nu am de ce...fir intins pentru cei care vor merge in anul asta acolo!!!si dati fratilor cu boilie!!!!______

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 21 Iun 2005 02:00

Salut Daniel,
Un coleg de serviciu a fost la sfarsit de saptamana pe Surduc, nu a prins crap dar in schimb a prins platica pana in 2,5kg in total 23buc. peste kg.
A momit cu porumb(din barca) cam la 70m de mal, pe carlig porumb unguresc cu aroma de miere si scoica.
Nelu B.

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 22 Iun 2005 19:26

MAI STAU ACASA 10 ZILE SI APOI I-AM SPART PE TOTZI :lol:
><)))°>-------- Dani

Scrie răspuns