Balti langa bucuresti!

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Razvan Pop
new member

Mesaj de Razvan Pop » 22 Iun 2005 20:46

Salut,
:-(
Sunt extrem de suparat, mai ales ca Duminica a fost ziua mea de nastere si nu pot sa spun ca m-am distrat. Totul e ok legat de Dragoesti, mai putin pestele. Balta este administrata de BGS, e curata si paznicii sunt de treaba.

Mihailesti? Este peste acolo. Dar sa stau 3 zile si sa dau 2.5 mil nu prea ma incanta. Poate doar daca ar fi sigur ca prind si eun un crap, primul crap. :)

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 23 Iun 2005 00:07

La multi ani! La multi crapi!

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 05 Iul 2005 21:09

Stie cineva ceva detalii despre baltile: Branesti (1-4), Pustnicul, Cozieni, Ganeasa (1-2), Piteasca(1-3)?

Cind eram copil pescuiam acolo des -- de fapt pe baltile acestea pot spune ca am copilarit. As vrea sa le revizitez dupa o lunga perioada de absenta din tara si nu situ care din ele se merita.

Orice informatii sunt binevenite (taxa, reguli, peste existent, probleme, etc.)

Multumesc anticipat pt. informatii.

Marius

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 06 Iul 2005 11:20

Du-te la Branesti 3, a fost populata asta toamna si inchisa. Daca poti pescui pe canalul din mijloc ai sanse si la mai mare, daca nu da in mal, ciortan unul dupa altul (nu uita sa le dai drumul :lol: )

Fir intins,

PS vezi pe unde-ti lasi sculele ca mie mi-au furat minciogul in timp ce eram cu pestele in drill. :-?
EFM
Carping Club

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 07 Iul 2005 21:07

Merci Mircea. O sa vizitez balta daca zici ca merita. O sa vin cu Kg de boilies de aici -- intrebarea este ce merge cel mai bine (dimensiune, flavor, etc.)?
Sti cum e cu taxa? Alte info. binevenite online ori pe PM. De furat..stiu si voi fi pregatit...tot tigania aia a ramas pe acolo?

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 07 Iul 2005 22:05

supercarpio scrie:De furat..stiu si voi fi pregatit...tot tigania aia a ramas pe acolo?
DAAAAAAAAAAAAAA. MIE MI-AU FIRAT CAMERA VIDEO. DE UNDE CREZI ??? NU PE BALTA CI DE PE BIROU ! ! ! TUPEU MAXIM.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 08 Iul 2005 09:27

Supercarpio,

S-a schimbat zona, acum "curg" vilele pana in malul baltii dar prin fata lor inca mai defileaza sateni cu caprele :D

Despre momeli .... balta este foarte rar pescuita la boilies, este furajata, eu aici am prins in 2002 primii mei crapi la boilies, erau, culmea ironiei, resturile unui prieten de la Cupa Mondiala de la Sarulesti, nu stiu ce marca dar cu aroma de scoica si puteau ca draku. Am dat atunci si cu ceva fructe, frumos parfumate, dar mi-au intrat numai pe "puturoasele" astea.
Pe de alta parte asta este balta mea favorita pentru Sheffield mai ales ca are si cteno si ai parte de nishte driluri de toata frumusetea. Si nu uita, vorba lui Gica Chioru, peshtele e mai mereu in mal.

Vali,

am auzit si eu una tare cu furatul din birouri, la sediul UNESCO din Bucuresti au intrat nishte "dilivari boiz" s-au plimbat prin birouri si au adunat o sacosa de mobile. La sfarsitul zilei erau vreo douazeci de persoane care alergau de colo-colo cautandu-si mobilele.
EFM
Carping Club

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 08 Iul 2005 18:26

Thanks Mircea! Asta cu boilesurile imputite am mai auzit eu -- dar credeam ca merg cel mai bine pe fluvii si rauri unde crapii sunt mai bine dispusi sa manince scoici si alte marafeturi...vezi St. Lawrence unde maninca "zebra Mussels" la nebunie. Ce dimensiuni folosesti si cum e cu taxa? Alte balti mai recomanzi? Poate o iesire la Dunare ar fi mai recomandata?

Despre tiganie....Fratilor dar politia ce face? Chiar asa e Romania asta sat fara caini? Nu se plinge lumea? Nu face lumea reclamatie la sectie? Adica cum...Mai ca imi este sa schimb biletul de avion pt. o deplasara inapoi pe St. Lawrence River in NY. Macar acolo nu te deranjeaza nimeni decit crapii aia capitali.

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 08 Iul 2005 18:35

supercarpio scrie: Nu face lumea reclamatie la sectie? Adica cum...
tu pe ce llume traiesti ? sau de cand ai plecat din romanica ???
si daca faci plangere ce ??? iti spune "prinde hotul si adu-l la noi, SA VEZI CE-I FACEM"...
asa ca... eu deja am testat piata sa-mi cumpar alta camera video, ca cea furata nu vad sanse sa o recupersz...
din pacate asta e adevarul, militia si-a schimbat numele, da' naravul... BA !
www.ovidius.com.ro

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 08 Iul 2005 18:38

uite, chiar acum spune la tv ca au fost prinsi 4 tipi ce vindeau droguri la ctza. unul dintre ei este fiu de COMISAR DE PILITIE. no comments...
www.ovidius.com.ro

Scrie răspuns