Faina de oase?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- carpkiller
- veteran
N-am folosit-odecat o singura data acum 2 ani, se gasea in compozitia unui mix pt pasari (concentrat) Din cate imi aduc aminte am facut boili cu asa ceva, nitel gris( ca sa lege) si RR. Din cate imi aduc aminte am prins cate ceva, era una din primele mele tentative de boilies si am fost placut impresionat. Oricum nu cred ca a contat f tare faina de oase.
Stiu ca se foloseste in cantitati mici in furaje pt animale (inclusiv crapi).
Este o faina bogata in proteine, iar in rest nu cred ca ajuta cine stie ce in compozitia mixului. Baga mai bine faina de peste !
Stiu ca se foloseste in cantitati mici in furaje pt animale (inclusiv crapi).
Este o faina bogata in proteine, iar in rest nu cred ca ajuta cine stie ce in compozitia mixului. Baga mai bine faina de peste !
- tudorgabriel
- veteran
- tudorgabriel
- veteran
-
- senior member
-
- senior member
@Gica
Gicutza tata , este buna la clei de oase . Am dat eu in Delta cu mamaliga babaros , amestecata cu faina de oase , vreo 2 ani , si nu am luat nimic . Fara misto , in afara de faptul ca miroase a hot , nu are nici o proprietat e. Poate somotelul sa fie miscat de putoarea asta , dar in rest , eu personal nu am avut trasatura .
Mai buna e faina aia de peste de 40.000 lei / kg , ca macar miroase a peste si chiar daca are si solzi prin ea , macar aduce a nada si nu a cimintir de animale !
Ma bucur ca mai scrii si tu din cind in cind . Te pretuiesc !!
Gicutza tata , este buna la clei de oase . Am dat eu in Delta cu mamaliga babaros , amestecata cu faina de oase , vreo 2 ani , si nu am luat nimic . Fara misto , in afara de faptul ca miroase a hot , nu are nici o proprietat e. Poate somotelul sa fie miscat de putoarea asta , dar in rest , eu personal nu am avut trasatura .
Mai buna e faina aia de peste de 40.000 lei / kg , ca macar miroase a peste si chiar daca are si solzi prin ea , macar aduce a nada si nu a cimintir de animale !

Ma bucur ca mai scrii si tu din cind in cind . Te pretuiesc !!