Mihailesti

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 25 Iun 2005 11:56

L-am "omorat" ieri pe ploaia aia criminala.
Dupa cativa ani de pauza am fost ieri la Cornetu si am facut "prapad".

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 27 Iun 2005 08:49

Si nu te-au identificat "haidamacii" lui Lody ? 8)

Macar spune si ce si unde ...

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 27 Iun 2005 11:41

Sunt altii. :D
Am fost la "La ciobani" unde datorita nivelului apei am intrat pe o insula.

Am fost exceptional de bine surprins de urmatorul fapt: mi s-a dat chitanta fiscala! Mafiotul de Lodi a dat o lovitura tuturor detractorilor, inclusiv mie. :wink:

Am dat numai la viermusi din cauza ca ploua cu spume si era mult mai comod, si timp de cateva ore am folosit numai doua lansete, de multe ori ambele pe mal.
Caras, ciortan, crap.

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 27 Iun 2005 13:06

Gica, ai dat in curent, cam la ce adancime?

Sa-ti fie de bine si la mai multi :lol:
EFM
Carping Club

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 28 Iun 2005 09:48

mirceaef scrie:Gica, ai dat in curent, cam la ce adancime?
Da, in curent. Nu stiu exact ce adancime este acolo, insa am fost cu ani in urma la copca in zona, lucru ce nu se va mai intampla, si erau gropane unde apa avea si 10 m. Cred ca eu am dat pe firul apei, probabil ca apa are in jur de 2m acolo.

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 28 Iun 2005 11:07

Multumesc mult, Gica. Interesant, la cat de murdara era apa n-as fi crezut ca trage crapul dar in fond trebuie sa manance si el ceva, nu?? M-ai facut curios.... cred ca fac si eu o iesire.
EFM
Carping Club

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 28 Iun 2005 12:42

mirceaef scrie:la cat de murdara era apa
??? Poate pe la Draganescu, aici era curata si in plus este curentul destul de puternic, a batut vantul, a plouat, ... oricum eu nu mai fusesem de mult timp la Cornetu. S-ar putea sa ma duc la somn saptamana urmatoare.

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 28 Iun 2005 13:45

Gica, la Draganescu era asa de scazuta ca intrasera unii cu masinile pe o limba de pamant pana .... hat departe.

La Posta curgea murdara rau, am mers pe jos pana dincolo de balastiera din Posta si tot murdara mi s-a parut, oricum ma gandeam sa ma duc mai in aval dar pe partea cu Draganescu, gasesc eu un loc mai "aerisit".

Fir intins la somn.
EFM
Carping Club

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 28 Iun 2005 18:34

La Draganescu am vazut ceva ce nu am mai vazut de cand ma invart pe balti: un tip care pescuia cu vreo 40 de lansete.Chiar am vrut sa-l intreb daca se deplaseaza cu masina de la una la alta.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Iun 2005 10:37

mirceaef scrie: oricum ma gandeam sa ma duc mai in aval dar pe partea cu Draganescu, gasesc eu un loc mai "aerisit".
Nu. Du-te pe partea ailalta, la "Drumul vechi", intra cat mai in adancime si da pe firul apei. Vezi ca sunt cateva locuri exceptionale, cauta-le pe alea care dau in gropane, poti intra pe insulite, lasa-ti masina fara frica undeva cat mai aproape, intra un pic in apa daca trebuie sa treci per pedes pana la locul de pescuit. Daca gasesti un loc bun dai lovitura, profita acum cat este scazuta. In plus ai ocazia sa nu te zareasca nici oamenii lui Lodi. :wink: Pentru ca daca il "omori" pa peste n-o sa vrei sa-ti vada aia capturile.

Este bine sa stii doua lucruri:
1. Cand nivelul apei este asa scazut, mergi mai degraba in amonte.
2. Cele mai bune locuri nu sunt pe dreapta ci pe stanga, in sensul curentului. Prin urmare, daca mergi in aval, du-te pe partea stanga, la "La ciobani" sau chiar mai in aval, dar intra pe curs in cazul asta. daca nimeresti un gropan, baga peste viu, broaste, orice crezi, fac pariu ca prinzi un somn. Eu am dat intr-un loc unde apa avea vreo 3 m la undita, a venit unu pe la amiaza, dadea cu doua bete de bambus, pe una avea fir de 0.60 si folosea niste obleti uriasi.

ps.stie cineva de ce este nivelul asa scazut? A aranjat Lodi cu aia sa poata scoata pestele? Chiar daca nu cred asta, este o posibilitate.

Scrie răspuns