Calificari CM Belgia 2005

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Verdete Daniel
member

Calificari CM Belgia 2005

Mesaj de Verdete Daniel » 27 Iun 2005 12:15

Salutare tuturor,

Cum ieri a inceput concursul de pescuit de la Hobaia privind calificarea echipei nationale a Romaniei la Campionatul Mondial din Belgia 2005, orice informatie legata de aceasta este binevenita.

Deci ...
Daniel Verdete

adigogo
member

Mesaj de adigogo » 28 Iun 2005 09:29

Chiar asa nu stie nimeni nimic despre ce se intampla pe Hobaia?
Pana la urma concursul va desemna echipa care ne va reprezenta in Belgia la Mondiale?
De ce aceasta lipsa de interes?
Iliuta ce ne poti spune?
Ce naiba, am fost mult mai informati despre ce se intampla in State si nu stim nimic despre aceste calificari, care se desfasoara la 2 pasi de Bucuresti?

al. trentea
junior member

Mesaj de al. trentea » 28 Iun 2005 10:12

Nu am putut contacta pe baietii de la "Pescari 4Ever" ce concureaza la Hobaia, probabil nu au semnal. Din alta sursa demna de incredere am aflat ca aseara echipa lui Mihai Pripon conducea in sectorul lor cu vreo 40 kg in plus fata de urmatoarea clasata. In alt sector conducea echipa lui Nae Badulescu.
Informatiile sunt sarace..Scuze.

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 28 Iun 2005 10:16

Aseara am vorbit cu Nenea Cornel Rosioru si mi-a spus sa este un concurs foarte greu si foarte strans.

Nici una din cele 3 echipe ale lor nu sunt cap de stand. Probabil sunt pe sectoarele: A2 C7 B7 - 3 semicapete de stand sau B2 A7 C2 - 3 semicapete de stand, nu l-am intrebat, am uitat.

- Vladut si Andrei erau pe primul loc in sectorul lor.
- Cristi Mitrea si Adi Burada erau pe locul doi (pe primul loc in sector era Cipica, care este cap de stand);
- Bogdan Guguianu si Cornel Iocob - sectorul C - erau undeva mai in spate, in conditiile in care pe acest sector sunt toate marile valorile ale pescuitului romanesc: Nae Badulescu cu Maty, Tata Nitu cu Lupsan, Sergiu Tofan cu Bobea, Victor Oana (care este si cap de stand) etc. Acesta va fi cel mai greu sector dupa parerea mea si a lui Nenea Cornel.

Oricum, se da o lupta foarte stransa si foarte incrancenata si toate echipele au sanse de reusita si mai e mult pana vineri cand se va termina aceste calificari.

Cam atat pot sa va spun si sper ca am retinut bine si nu am scris prostii.
Daniel Verdete

adigogo
member

Mesaj de adigogo » 28 Iun 2005 10:19

Multumim si pentru atat!
Si eu am incercat sa-l contactez pe Cezar, dar semnal lipsa la apel! Oricum se pot gasi modalitati de informare daca se doreste...Mai este putin si concursul ajunge la jumatate, iar noi nu stim nimic! Aberant!

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 28 Iun 2005 11:56

Eu am reusit sa vorbesc cu Catalin, partenerul lui Mitzanu, cu Marius de la Aquamania si cu Val (semnal slab rau).

Mitzanu avea in jur de 130 kg aseara, avusese si un peste de 6 kg care i-a murit pe timpul furtunii si primisera avertisment. Marius avea doar cativa pesti, Val de asemenea.

Azi imi propun sa ajung acolo, va spun ce aflu de la fata locului.
EFM
Carping Club

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 28 Iun 2005 12:13

Am vorbit acum cu Marius, Senzorii au doua echipe pe locul 1/sector si o echipa pe locul 8 in cel de-al treilea sector.

Cipica era pe doi dar nu mai prindea ca la inceput in schimb Andrei si Vladut prind bine si bucati mari.
EFM
Carping Club

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 28 Iun 2005 14:57

Echipa Big xxx este pe locul 2 general , cu un loc 1 (Mihai Pripon), un loc 2 (Nea Marcel si Bogdan) si un loc 3 (Bobi si Vio). Cei de pe locul 2 au mari sanse sa urce pe primul loc, diferenta fiind de cateva kg, un peste mai rasarit fiind suficient. Lupta pt primul loc se pare ca se da intre echipele Big xxx si cea a lui Nae Badulescu .

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 28 Iun 2005 18:12

Situatia in linii mari ar fi cam asa: (din ce mi-a zis Gogu)
A1 Oana
A2 Burada-Mitrea -primu loc
A3 Nae-Maty loc 2
A4 Echipa big xxx loc 3
A5 Val
A6 Bibu
A7 Coco
A8 Podaru
Restul echipelor A1,A5,A6,A7 si A8 sint in 10 kg toate.,orice peste prins practic modifica situatia.

C1 Zarguzon-loc 4
C2 Holban -loc 6
C3 Bobea-Tofan loc 7
C4 Tata Nitu-loc 5
C5 Mihai Pripon(big xxx) loc 1
C6 Rudeanu loc 3
C7 Gogu loc 8
C8 Maier loc 2

B8 Cipica loc 2
B7 Senzorii loc 1

Asta e tot ce am putut afla deocamdata...........Oricum lupta se pare ca se da intre Echipa lui Nae Badulescu 7 pct.(2+2+3),Echipa Big xxx 7pct(3+3+1) si Senzori 10 pct. (1+1+8)care au 2 echipe pe loc 1 pe sectoarele A si B ,orice loc urcat in clasament de Gogu pe C poate decide daca anul acesta ne vor reprezenta sau nu la Campionatul Mondial .
Ultima oară modificat 29 Iun 2005 10:23 de către Radu Sima, modificat 1 dată în total.
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Razvan.D
maniac

cm belgia

Mesaj de Razvan.D » 28 Iun 2005 23:00

poate vi se pare un pic curios :D ...cine imi spune si mie perioada cm din belgia va rog ? :)...vine baiatu sa va sustina :)

Scrie răspuns