Aici puteti sa va prezentati. Cine sunteti, de unde sunteti, de cand pescuiti etc.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
carprom
- maniac
- Mesaje: 2299
- Membru din: 29 Ian 2003 03:07
- Localitate: germany
-
Contact:
Mesaj
de carprom » 29 Iun 2005 07:58
-
casian
- junior member
- Mesaje: 34
- Membru din: 17 Feb 2004 10:36
Mesaj
de casian » 29 Iun 2005 08:19
Multumesc de urari la toti...Carprom "tata"..sunt aici de ceva vreme dar timpul nu-mi permite sa dialoghez zilnic..
Salut Nelule...si "multam da reclama".
Chestia cu supradoza era pentru prietenul nostru Dr.Carp
-
carprom
- maniac
- Mesaje: 2299
- Membru din: 29 Ian 2003 03:07
- Localitate: germany
-
Contact:
Mesaj
de carprom » 29 Iun 2005 08:26
Casian, stai linistit, mie imi place sal "necajesc" pe Daniel ca stiu ca nu mai poate

Pina vine iarasi vreun comentar la adresa mea :|
-
Radu Sima
- member
- Mesaje: 159
- Membru din: 19 Mai 2004 11:38
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Radu Sima » 29 Iun 2005 10:47
Salut si bine ai venit! Da, stiu ca am cam exagerat cu aroma mi-a povestit Toni,dar era cam tirziu.Am procedat asa pt ca unde pescuiam mirosea extrem de tare substratul.Pescuiam cu 2 feluri de boilii ,unele cu aroma ta ,iar altele pe strawberry de la solar.Si unele si celelalte se imputeau imediat (1-2 ore)asa ca am supradozat aroma la cele cu usturoi.Ce e drept nu mai prindeau miros de mil dupa asta.,dar din pacate rezultatele nu au fost cele asteptate.

-
casian
- junior member
- Mesaje: 34
- Membru din: 17 Feb 2004 10:36
Mesaj
de casian » 29 Iun 2005 14:45
Radu sa sti ca ,inca de cand am iesit cu ele pe piata am fost criticat de unii ca nu mai au miros de sa-ti taie nasul imediat dupa fierbere.Eu m-am axat pe doua componente esentiale(zic eu..) prima - sunt arome palatante 100%, dar cu un miros extrem de apropiat de mirosul natural fata de compusii folositi la multe alte arome din aceasta gama de pret, doar pentru a creste "eficacitatea" comerciala. Al doilea aspect este acela ca in general folosesc minim 2 tipuri de solvent la aromele grele, si sunt foarte atent la etalonarea pH-ului la fiecare lot produs. Unele arome au la baza o combinatie de aroma - doi solventi- ulei aromatic, fiind in felul lor unicate pe piata....dar nefiind comercializate inainte de a fi atent testate pe balta si bineinteles conforme cu noile cerinte de mediu.Pentru orice lamurire putem discuta fie direct fie prin Toni.....
-
Radu Sima
- member
- Mesaje: 159
- Membru din: 19 Mai 2004 11:38
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Radu Sima » 29 Iun 2005 16:18
Multumesc pentru lamuriri .Cu proxima ocazie o sa vorbesc cu Toni sa imi mai dea niste aroma sa fac niste bile la dozele recomandate de tine. O sa incerc asa si am sa-ti comunic rezultatele.
-
carprom
- maniac
- Mesaje: 2299
- Membru din: 29 Ian 2003 03:07
- Localitate: germany
-
Contact:
Mesaj
de carprom » 29 Iun 2005 23:05
Ai pus si tu Botul
Casian, nu lua tot in serios ce scriem noi pe aici, mai ales la ore de aste mici

-
casian
- junior member
- Mesaje: 34
- Membru din: 17 Feb 2004 10:36
Mesaj
de casian » 30 Iun 2005 08:41
Bruno, sa sti ca imi face reala placere sa ascult parerile multora dintre noi mai ales acelora care prin "selectie naturala" stiu ce vorbesc. Va respect in mod deosebit si nu ma pot supara indiferent de situatie. Insa asa cum ai vazut si tu, sunt destui cei care contesta anumite lucruri verificate cu pretul a multor zile pierdute, sa nu mai vorbim de bani...doar asa de dragul polemicii.Tocmai pentru asta prefer sa ascult mult si sa vorbesc putin.Pentru aceia care prin experimente proprii au "invatat testand si au testat invatand" rostul unui banal pliculet de ceai verde in compozitia mixului ....TOT RESPECTUL MEU!!!
Nelu tata...cand vrea muschii tai.. cu cea mai mare placere!