Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
monicapop
- member
-
din cauza prostyiei noastre nici un copil nu o sa se mai bucure de cine stie ce (( hmm mi pare rau ca sa ajuns aici ((
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
-
RazvanV
- veteran
monicapop scrie:din cauza prostyiei noastre nici un copil nu o sa se mai bucure de cine stie ce (( hmm mi pare rau ca sa ajuns aici ((
Da

, nu o sa guste din bunatatile promise
Sper ca nu te-ai suprat dar dupa o zi de munca (care inca nu s-a incheiat) nu ma pot abtine sa nu fac glume.
-
Iliuta Goean
- maniac
-
puteti sa dati cu pietre,
am ales varianat propusa de alex, am tras la sorti premiul si castigatoare a iesit fotografia "fiica mea" a lui george grigore.
premiul este format din 4 sticle de arome carp trend selection (cate un adin feicare aroma).
pana la lansarea noii versiuni a siteului concursul se suspenda. sper sa nu intarzie mai mult de o saptamana.
felicitari geroge, du-ti in continuare copii la pescuit ca faci un lucru minunat.
Nu face ce nu-ti place!
-
GEORGE GRIGORE
- member
Stimate domnule Goean,
Ma numesc Corina Grigore, am 13 ani (aproape) si sunt in clasa a VII-a la Liceul "George Calinescu" din Constanta. Si eu, si fratele meu Octavian care are 10 ani , pescuim de mult timp alaturi de tati (partenerul nostru de nadejde). Fotografia pe care ati premiat-o este facuta cu ocazia unei iesiri "in familie" si este realizata de fratele meu. Este primul meu premiu legat de pescuit (chiar daca indirect) si sunt foarte bucuroasa. Va rog sa imi impartasiti si dumneavoastra bucuria si sa daruiti , in numele meu, premiul celor doi copii hipoacuzici care au participat la concursul de fotografii cu urarea de "vacanta placuta" si "fir intins!"
Va multumesc din suflet si sper ca ma veti sprijini. A dvs. Corina Grigore
-
Iliuta Goean
- maniac
-
Multumesc mult Corina, felicitari pentru ceea ce ai facut insa intre timp m-am razgandit si ofer acelasi premiu tuturor celor care au participat la concurs.
Va rog sa-mi scrieti pe email cum sa va trimit premiile.
Alex, te rog ajuta-ma sa ajunga premiile la copii.
Chiar m-a dezamagit intorsatura pe care a luat-o acest concurs. Pentru nimic in lume, pentru absolut nici un premiu sau castig nu are nimeni voie sa raneasca in vreun fel un copil.
Inca o data multumesc Corina.
Nu face ce nu-ti place!
-
carprom
- maniac
-
Felicitari Corina !!! Ai scris ceva nemaipomenit
Daca tot sa oferit Iliuta sa ofere acest pemiu la toti perticipantii asa ar dorii si Baiatul meu ca acest premiu sa fie indemnat mai departe.
Iliuta, vinde mult sub pret acel premiu si pe primul copil sarac cel vezi pe strada dai Banii sa-si cumpere ce isi doreste.
Asta este dorinta lui Angelo(baiatul meu)
-
monicapop
- member
-
carprom scrie:Felicitari Corina !!! Ai scris ceva nemaipomenit
Daca tot sa oferit Iliuta sa ofere acest pemiu la toti perticipantii asa ar dorii si Baiatul meu ca acest premiu sa fie indemnat mai departe.
Iliuta, vinde mult sub pret acel premiu si pe primul copil sarac cel vezi pe strada dai Banii sa-si cumpere ce isi doreste.
Asta este dorinta lui Angelo(baiatul meu)
aceas dorinta si din partea mea .. primul copil care intre in magazinul de pescuit oferai c ceva ,, din partea mea . ..
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
-
al. trentea
- junior member
Corina, multumesc mult pentru gest in numele baietilor hipoacuzici.
Ei sunt internati la Scoala Speciala pentru Surzi nr.1 din Damaroaia.
Iliuta, tinem legatura pe privat!
alexandru
-
micutu
- member
cred ca fiecare are pe acasa ceva mulinete, lansete si accesorii pe care le considera depasite si nu are cum sa le vanda ... poate s-ar gasi o modalitate sa le adunam si sa facem niste copii sa zambeasca ...