varsolt-zalau

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 14 Iul 2005 15:31

@nick h.
Taxa pentru o zi este de 20 lei, sau taxa anuala de 130 lei, si vei putea sa pescuiest in tot judetul Salaj.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 14 Iul 2005 17:57

mersi pt. info laszlo, posibil pe la sfarsitul lui august sa-mi pot lua si eu concediu si sa trec pe la varsolt. poate o punem de-o pescuiala.

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 18 Iul 2005 10:56

Te astept. Am fost la pescuit pe lacul de la Varsolt, incepand de vineri pana ieri seara. Se poate prinde foarte usor peste, carasei cei adevarat. Nu poti sa scapi de ei in nici un fel. Am prins la 2 boabe de porumb, la 3 boabe de porumb (diverse arome, cei drept n-am incecat inca porumbul nou si nici cel crud de anul trecut), la o montura pop-up cu porumb, la boilies de ciocolata, de peste, si la pop-up de la Ultrabaits.
Nasol.

monicapop
member

Mesaj de monicapop » 18 Iul 2005 13:37

ai ai nasola (( nika crap (( ei . numerotarea inversa .. noi am inceputo .. speram . sa ne vedem pe lac .. pc .. dami nr de tel Laszlope privat normal .. mersic
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA

Scrie răspuns