Boilies national
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
boilies national
Eu ma refer ca popularizarea metodei la nivel national ar avea mai multe benefici :-obisnuinta crapului cu momeala
-selectivitatea capturilor
-dezobijnuirea de metodele traditionale de pescuit folosite in Romania cum ar fi :japca,bomba,pripoanele,etc.
-cresterea vanzarilor magazinelor specializate in pescuitul crapului
-dezobijnuirea de metodele traditionale de pescuit folosite in Romania cum ar fi :japca,bomba,pripoanele,etc.
Re: boilies national
Nu stiu daca merita facute eforturi pentru asa ceva. Eu nu as pune in mina celui obisnuit cu bomba tehnologia prin care sa poata prinde 100 kg de crap la o partida.crapkiler scrie:Eu ma refer ca popularizarea metodei la nivel national ar avea mai multe benefici :-obisnuinta crapului cu momeala
Cred ca aici trebuie sa asteptam o evolutie fireasca a societatii si a mentalitatii individului. Tot la fel cum nu poti trece din clasa a IV-a direct la liceu.
Insa, privita ca afacere, cred ca este cel putin tentanta. (si ginditi-va numai cite afaceri prospere nu au adus deservicii grave societatii - incepind de a industria tutunului si pina la ... televiziune).
Dar ... fii linistit ... se va intimpa.
-
- member
- Iliuta Goean
- maniac
- carpkiller
- veteran
@IliutaIliuta Goean scrie:Eu nu ma nici o problema cu ouale
Incercam numai sa-i spun lui carpkiller ca daca numai ouale te costa vreo 2,5 lei nu ai cum sa ajungi cu boilies la pret de piata 5-6 lei.
Uita-te mai bine!!!! Cred ca vroiai sa-i spui ceva lui "Crapkiler" nu mie.
@caaron
M-am intors de la peste in urma unei dureri de masea aprox. surprinzatoare si f f f intensa, atat de intensa incat imi venea sa folosesc clestele cu care scot de regula fox S5 din buza crapului

@Crapkiler

Ultima oară modificat 23 Iul 2005 19:09 de către carpkiller, modificat 1 dată în total.
- Iliuta Goean
- maniac
- mariancarp
- member
boiles ieftin
Am studiat piata din BULGARIA<HUNGARIA-NU EXISTA BOILES MAI IEFTIN DE 170.000 kg.