Fooarte interesant subiectul asta, cu ph-ul apei! Astept cu nerabdare sa deschida Biblioteca Academiei sa ma pun cu burta pe carte! Cred ca daca ma pun la punct cu ph-ul, imi fac nada si momeala cu manusi chirurgicale sa nu-mi miroasa mainile a te miri ce si nadesc fix cu 20 de bile de lanseta o sa am un succes nebun pe balta... Abia astept week-end-ul
Bre, care ai avut curiozitatea sa te vari in apa in care pescuiesti? Sa vezi cum alterneaza zonele de apa rece cu cele de apa foarte calda sau calda? Care aveti amici cu acvarii, ia intrebatii, cand au avut probleme cu pestii, cand au varsat diverse solutii in apa sa echilibreze ph-ul, sau cand au schimbat prea multa apa? Sau cati au plante in acvarii cu temperatura apei de peste 28 de grade? Ce ph si in ce apa? Ca, exceptand ligheanele, gasim curenti de fund

peste tot... O conta ph-ul, nu zic nu, dar al nadei, sa nu-l arda p-ala micu' pe mate (mai ales daca pui piper cu suta de grame, extract de purice stors la masina de spalat, urechi de sarpe si buze de gaina, cum citii io pe undeva).
Hai sa fim iubiti, ca belelele curg...