darvari, 22-24 iulie

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vali Vesa
maniac

darvari, 22-24 iulie

Mesaj de Vali Vesa » 27 Iul 2005 14:50

Pentru ca tot mai aveam bile ramase de la concurs, m-am hotarat sa incerc din nou o partida scurta de pescuit pe Darvari. Am vorbit cu dl. Oana si pe 22 Iulie la ora 7 dimineata eram pe locul stabilit, impreuna cu Daniel Costache. Dupa amiaza au venit si Dan Cotelici si Sandu & Bogdan Calina.

Am pescuit pe fostul lor (Sandu & Adriano) loc de concurs. Un loc excelent, cu adancimi variate. Ai si apa de 2.5m dar ai (in bataia lansetelor) si apa de 5m. Asa ca... ne-am pus pe treaba. Daniel a nadit din start si cu amestec de graunte, eu numai cu bile. Si cum am bagat lansetele au inceput senzorii sa cante. Mai intai timid dar dupa 40-50 de minute tot mai hotarat. Dupa primele capturi, am constatat ca dl. Crap a crescut in greutate fta de concurs. De fapt, pana la sfarsitul partied, nu am prins crapi sub 2.5 kg si majoritatea au fost de 3-3.5 kg.

Vineri spre sambata am dormit pe apucate. De fapt mai mult n-am dormit ! Tragea, il scoteam, aruncam lanseta, mai dadeam ceva bile. Dupa o tigare intram in cort. N-apucam sa atipesc, ca in 15-20 minute venea altul. Si tot asa pana pe la 7 dimineata.
Ziua pe caldura, mai o bere rece, mai o minciuna, mai un crap... Sambata seara cand s-a pus furtuna (ploaia din fericire ne-a ocolit), cu vant din fata, sunau senzorii in draci. Din pacate, de frica trasnetelor am ajuns in scurt timp cu toate lansetele pe mal (ce scoteam nu mai aruncam inapoi) si le-am mai aruncat dupa ce s-a potolit furtuna.

Noaptea de sambata spre duminica a fost putin mai linistita, doar 4 prezentari de la miezul noptii pana la 5. Eeeee, la 5 am luat unu de 8.5 kg. Am continuat la 7 cu unu de 11 kg. Sandu rateaza de 2 ori ceva mare (dupa cum s-a indoit lanseta).
In timp ce strangeam (mai aveam 2 lansete in apa) suna un senzor. Intep si simt ca ma trage in apa ! Slabesc frana o idée si incepe sa ia fir de iesea fum din tanbur... Dupa cativa zeci de metrii de fir luat, simt ca incepe sa slabeasca. Ok, mai strang frana si incep drill-ul. DULAP tata ! In final scot pe mal cu ajutorul lui Sandu (merci Sandu) un crapde toata frumusetea (si fara semen de carlig pe buze) de 14 kg. Mie mi s-a parut imens si am crezut ca nu e bun cantarul.

Concluzia : o partida excelenta, relaxanta (ca nu m-am omorat cu naditul, 3 kg de bile mi-au ajuns) si o companie placuta. Sper sa o repetam in Septembrie.

Daca vreti sa cantariti si sa notati capturile va sfatuiesc sa mai luati cu voi 1-2 "runneri". Unul sa faca poze, unul sa-l cantareasca... Din cauza capturilor numeroase, dupa prima noapte am pierdut sirul. Stiu ca vineri am luat 4 bucati si noaptea de vineri spre sambata 10 bucati. Dupa aceea... mai stiu de bucatile mai mari care au fost fotografiate (sunt puse in albumul Darvari).

Fir intins,
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 27 Iul 2005 19:38

felicitari vali & echipa, super pozele!
Nu face ce nu-ti place!

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 27 Iul 2005 19:52

frumosi crapii de darvari... crapa de sanatate... :lol:
fir intins!!

www.carpfishing.ro

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 27 Iul 2005 21:28

mirceas scrie:frumosi crapii de darvari... crapa de sanatate... :lol:
si sa vezi cum lupta...
ala micu... se intoarce, face vertingouri, ia fir... o placere !
www.ovidius.com.ro

Bogdan Toma
new member

Mesaj de Bogdan Toma » 28 Iul 2005 09:25

Felicitari. Super.Tineti-o tot asa.

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 28 Iul 2005 10:30

Felicitari si la mai multi Vali !!!
EFM
Carping Club

adigogo
member

Mesaj de adigogo » 28 Iul 2005 11:16

Ei, asa da partida de pescuit! Bravo VALI! Bravo Constanta! :lol:

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 28 Iul 2005 15:51

MULTUMESC !
dimineata plec la tancabesti, mai borbim saptamana viitoare, hopefully cu ceva capturi :wink:
www.ovidius.com.ro

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 28 Iul 2005 19:05

Felicitari Val & Sandu ! Ce boiliesuri ati folosit?

Razvan.D
maniac

darvari

Mesaj de Razvan.D » 10 Aug 2005 11:54

la ce swingeruri i-ai prins pe aia mari ? :D :D ...frumos pesti in orice caz felicitari Vali si sper sa ne vedem la anu sa facem una mica cu bere si mici ...FIR INTINS Razvan

Scrie răspuns