Barci momitoare teleghidate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
touche !
dar la 120 chiar dau cu montura , bila si tot tacamu.
fir de 0.31.
si nici acolo nu pot nadi cu cobra.....
deci ?
am facut anul asta niste pescuieli destul de bune pe o balta foarte mare, unde pescuiam undeva cam la 110-120 metri.
si am nadit cu barca, am lasat un semn, etc etc...
sincer nu imi imaginez cum as fi putut proceda altfel, mai ales ca acolo era pragul punctabil, pana acolo fundul fiind relativ malos si plat.
inainte si dupa prag (cam 90 cm cadere si abrupt) fund argilos si tare.
si uite ca am luat peste......
presupunand ca as fi putut da cu racheta, cam cat tim p as fi avut nevoie pt a nadi cam 15kg pellete si seminte pe care leam dat in cele 3 zile ale uneia din partidele de acolo ?
dar la 120 chiar dau cu montura , bila si tot tacamu.
fir de 0.31.
si nici acolo nu pot nadi cu cobra.....
deci ?
am facut anul asta niste pescuieli destul de bune pe o balta foarte mare, unde pescuiam undeva cam la 110-120 metri.
si am nadit cu barca, am lasat un semn, etc etc...
sincer nu imi imaginez cum as fi putut proceda altfel, mai ales ca acolo era pragul punctabil, pana acolo fundul fiind relativ malos si plat.
inainte si dupa prag (cam 90 cm cadere si abrupt) fund argilos si tare.
si uite ca am luat peste......
presupunand ca as fi putut da cu racheta, cam cat tim p as fi avut nevoie pt a nadi cam 15kg pellete si seminte pe care leam dat in cele 3 zile ale uneia din partidele de acolo ?
Re: 150
[quote="Moose_master"]Ce am vrut eu sa scot in evidenta cand m-am bagat in vorba, este faptul ca daca vrei sa stai in picioare si cu capul sus printre marii crapari atunci trebuie sa te obisnuiesti (nu vorbesc despre Carprom care se vede ca ar dormi in balta printre crapi, ci in general) sa pescuiesti "pe bune". Altfel devii un fel de pescar caruia daca ii iei tot ce foloseste curent electric dintre accesorii devine brusc un incepator fara sperante.
Se pare ca si tu Moose dormi printre crapi ( se vede din albumul deosebit felicitari ).
Eu unul mi-asi dori sa am in dotare o astfel de barcutza care in mod sigur itzi usureaza munca pe balta , iti da un avantaj in fatza tuturor chiar si in locurile in care te lasa cu barca sa nadesti , sa plantezi dar parca nu mi se pare totusi fair play . Poate ca nu mi-asi permite , poate ca da , dar......... nu stiu parca este prea simplu
.
Oare mertita sa dam atitzia bani pe o barcutza cu telecomanda cind in Romania sunt baltzi fara prea mult peste si care sunt , chiar nu necesita folosirea acestora???
Oare de ce in concursuri sunt interzise??
Se pare ca si tu Moose dormi printre crapi ( se vede din albumul deosebit felicitari ).
Eu unul mi-asi dori sa am in dotare o astfel de barcutza care in mod sigur itzi usureaza munca pe balta , iti da un avantaj in fatza tuturor chiar si in locurile in care te lasa cu barca sa nadesti , sa plantezi dar parca nu mi se pare totusi fair play . Poate ca nu mi-asi permite , poate ca da , dar......... nu stiu parca este prea simplu
Oare mertita sa dam atitzia bani pe o barcutza cu telecomanda cind in Romania sunt baltzi fara prea mult peste si care sunt , chiar nu necesita folosirea acestora???
Oare de ce in concursuri sunt interzise??
-
- member
crapi
Io chiar dorm printre ei.... de doua luni sunt in concediu (!!!!!!!) si zau ca nu am ratat nici macar o zi sa nu fiu printre ei.
Moose
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
- member
-
- member
concediu
aici mai mult se munceste decat se odihneste, insa eu sunt un norocos.
Moose
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
- veteran