Herastrau

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
crapslz
junior member

Herastrau

Mesaj de crapslz » 23 Aug 2005 08:45

:evil: :evil: Moama imi vine sa mor Duminica 21 - 08 - 2005 am f prin Herastrau ... si m-am dus spre podu de fier la calea ferata unde intra apa in Herastrau ... ce sa zic locu era super numai rotocoale se vedeau pe apa

Hop pe partea cealalta niste Chinezi .. cand sa ajung in dreptu lor ia intins bambina in batz cand a tras de ea am zis ca ii rupe lanseta ... incepuse sa tipe la aia ca erau vreo 5 ( ereau imbracati la costum oamenii) zicea " mao tzao tzao mao " ei stiu ce ziceau acolo la adus la mal ( ma mir ) si cand a ascos acpu afara toti sau dat la o parte nu daduse drumu la frana deloc eram sigur ca il pierde dar ce credeti a scos un Crap la 8.5 jumate... imi venea sa mor :evil: :evil: si niste "scule" mama lansete telescopice de 1.50 vai de viatza lor "MADE IN CHINA" mulinetele erau dragutze cat de cat....

plus ca aveau masina langa ei ...

cand ajung mai incolo un Domn am inceput sa vb cu el cat e plata etc si imi zice ca aici nu ai voie sa pescuiesti decat dak esti ruda cu ... etc

Si ce credeti faimosiii chinezi ERAU DE LA AMBASADA :roll:
Fir intins ;) Imagine

dragon
new member

herastrau

Mesaj de dragon » 07 Noi 2005 11:07

dar eu totusi am auzit ca acolo iti da voie sa pescuiesti :-?
am aflat despre betaina hidroclorida as vrea sa stiu in ce cantitati poate fi folosita si daca poate fi folosita in mamaliga sau injectate

Scrie răspuns