partida la darvari 26-9-2005

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 07 Sep 2005 12:55

am inteles, imi pare rao ca aveti probleme acolo!!! Sa stii ca beneficienta este un lucru frumos, fiecare in baza budgetului lui, de pilda daca fiecare dintre noi as da 10000 de lei lunar in beneficienta, sar resolva multe probleme.. (daca as ajunge unde trebuie bani de fapt..dar acest este alt discurs :oops: ) . In tara de problemi cu alti pescari inca nu avem, cel putin eu, dar avem de pilda probleme cu taxele de pescuit care din an in an devine din ce in ce mai scumpe (am gresit meseria, trebuia sa ma iao o balta si eu!! :wink: ) as zice "prohibitive". Sa stai cateva zile pe balta a devenit un lux in romania, trebuie sa ai un venit "boier" pentru a te relaxa cateva zile in fata la o balt care sa aiba peste, daca nu, exista si baltile "goale" unde pletesti cateva sute de mii pe zile si stai asesat pe munti de gunoi!!!! Asta e situatie in romania, cand vorbesc cu prieteni din europa si ii zic cat platim aici taxele de pescuit nu ma crede!!! Ne straduim sa resistam, si zambim cu dinti strimti!! Daca as fi mai ieftin sunt convins ca ar fi mai multa lume care ar practica c&r si mai multi pescari "sportivi". Asa ca nu fii desamagit ca exista mai rao si insista la mantova ca sunt convins ca sunt trofee acoloo de descoperit!!! ciao si fir intins!

monicapop
member

Mesaj de monicapop » 08 Sep 2005 07:52

DACA tzii minte cind team intrebat cum fac romini ca sa isi permita sculele de pescuit si sa pesc. acasa , sti ce ai raspuns .. ei .. eu am fost acasa si pe o zii de pesc am platit 5 euro .. e mult mai frate .. ce naiba .. suntem acasa .. unde un salar minim e 100 ?? euro . pai saracul romin care pescuieste .. intre bete ... minuterie .. si pastura cum reuseste .. daca preturile is mai mari ca si aci .. sti bine noi platim pe an 25 euro .. dar e pe an .. asa ca DA ai dreptate ca sa se pescuiasca acasa e un LUX la propriu si la figurat ..
cit despre beneficienta .. ai dreptate .. daca bani ar ajunge la destinatie .. dar ,..... nu e asa in cele mai multe cazuri ..
PS : oricum .. tu pe acasa nu mai dai .. ??
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA

Scrie răspuns