HORATIU scrie: M-ar interesa:
-3-4 lansete din bucati, rezistente, ca tip de actiune imi spuneti voi;
-3-4 mulinete cu tambur mare, adecvate lansetelor;
ETC, ETC
Salut Horatiu,
Din ce intrebi tu acolo se vede ca ai apucat sa citesti cate ceva pe forum. Foarte bine, dar zic eu ca tu intrebi un "roman", nu stiu cine ti-ar putea raspunde la toate intrebarile, nu pentru ca n-ar sti sau n-ar vrea dar la foarte multe dintre ele va trebui sa-ti raspunzi tu singur.
La categoria ce lansete, ce mulinete, ce boiliesuri, etc, daca gasesti doi pescari cu opinii identice ...... ai fi primul care i-a gasit. Astea sunt decizii pe care le iei singur.
Oricum, daca iti foloseste cumva, iti spun ce-am facut eu:
1. Am citit "aproape" toate subiectele de pe forumul asta, in timp iti dai tu seama care au relevanta/care te intereseaza si care nu dar nu ezita sa rascolesti macar "Tehnica, nade,...." si "Echipamente si accesorii" pana in strafunduri, aproape toate raspunsurile pe care le cauti ai sa le gasesti acolo;
2. Mi-am facut rost de aproape toata colectia "Aventuri la Pescuit" si evident am citit-o (o gasesti la redactie);
3. Daca n-ai un prieten pescar de crap, iti jur ca ti-ar prinde tare bine unul;
4. Musai sa mergi prin magazinele cu scule de crap. In unele dintre ele ai sa-ti faci cu siguranta prieteni.
5. E vreun concurs de crap pe undeva ... nu ezita sa treci pe acolo cu o bere rece la tine, de fapt ia mai multe, pe balta "bere rece = informatie"

6. Nu se mai fabrica Hopfen, treci pe Sella
7. Nu poti arde etapele, take it easy,
Si poate singurul sfat practic, nu-ti cumpara inca nimic. Mai citeste, mai afla una alta, plus ca la iarna preturile sunt mai bune.