Firiza ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- monicapop
- member
Firiza ?
lacul FIRIZA ce stiti despre el eu lam vazut si merita ... sa se pescuiasca cine la incercat ce poate ca sa mi zica ceva detali ..
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA
Stiu,ca doar acolo mi-am facut ucenicia de pescar cunosc lacul mai bine decat pe buzunarul meu
.Ca sa poti prinde peste pe acest lac trebuie sa ai multa rabdare poti sa stai si cateva saptamani si sa nu ai rezultate decat la platica mica.locurile bune depind de nivelul apei care este foarte variabil in timpul unei zile poate sa creasca sau sa scada si cu 2 metri si asta de mai multe ori pe zi cea ce influentiaza in mod foarte rau pescuitul.Daca lacul este plin cele mai bune locuri de pescuit sant in coada lacului pe partea opusa soselei pana sub padure.sau in valea romana tot in coada unde e apa mica si cel mai frumos loc dupa mine este in vidra,se afla cam pe la mijlocul lacului dar pe partea opusa cu drumul accesul numai cu barca daca ai bagaje ca alfel nu ai cum sa ajungi decat cu echipament de alpinist
daca apa e scazuta vreo 3-5M poti sa incerci pe partea cu drumul la locul numit zmeuris sau cabana padurarilor Dar in toate cazurile trebuie sa sti ca iti trebuie mult timp la dispozitie ca peste este putin dar sant si cateva exemplare mari care iti pot oferii surprize .momeala de baza este porumbul cu care trebuie facut o nadire consistenta timp de mai multe zile si momeala de carlig poti sa incerci porumb cu aroma de miere,palinca sau anason.Cu boiliesuri nu am incercat am sa incerc dupa ce ma intorc acasa dar cred ca poti obtine rezultate daca le faci mici cu aroma de miere,scopex,fructe si le amesteci cu porumb ca sa nadesti.Dupa mine tot mai bun e Varsoltul si mai aproape de tine 

- monicapop
- member
mersic mult .. de raspuns . stiu ca virsoltul e mai aproape de zalau dar . cind am vazut barajul ( care e un paradis ) nem gindit la capuri mari nu stiu de ce ... E un loc unde .. ai cam multe posibilitati ei cind ne intoarcem acasa . oricum o sa inercam macar 3 zile pe baraj .. ( stii cum e pina nu incerci nu stii )
mersic
mersic
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA