Locuri de crap pe Olt

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
hefe
junior member

Locuri de crap pe Olt

Mesaj de hefe » 28 Aug 2005 13:29

Salutare

Ma voi duce la tara cateva zile si ar fi pacat sa nu stau 10-20 ore cu ochii pe bambine.Stiti vre-un loc de crap pe raul Olt, in zona Calimanesti plus minus 50 KM. Tine ceva vr-un baraj (calimanesti, turnu etc)? Vine paznicu prin zona?

Exclus zonele unde vin turistii la impachetari si o undita la teava de wc de la hotelurile din Caciulata (nu radeti dar chiar pe faleza la caciulata e la un moment dat o teava pe unde curge #####, cotoare de ardei gras si rosii, prezervative si tampoane de colcaie pestii si turistii la fel).

Multam

Mihai

hefe
junior member

Mesaj de hefe » 21 Sep 2005 12:18

Nu imi vine sa cred ca nimeni nu a fost prin zona. Atunci:

-fie ne e lene sa raspundem
-fie ne e sila sa raspundem.

nu este singurul post care nu este raspuns, sunt multe pe acest forum, si in marea lor majoritate sunt intrebari simple. Cel putin eu am mai avut cateva intrebari care se pare ca erau prea simple sa fie luate in seama.

Daca as propune un rig SF facut din fir de Seaborgium ionizat prin bombardare cu niobiat de tantal atunci toti ar fi experti.

Nu sunt iritat ca nu mi-a spus nimeni unde sa dau la peste la tzara, ci de realitatea atat de diferita fata de declaratiile maestrilor de pe acest forum de genul: incercam sa va ajutam, nu te rusina sa pui intrebari etc.

O zi buna tuturor

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 21 Sep 2005 14:45

Dragule , habar nu am , dar ultima oara cand am trecut prin zona nu prea am vazut locuri curate care sa te inspire la pescuit.Imi pare rau. :wink:

iulian
member

Mesaj de iulian » 21 Sep 2005 14:51

imi pare rau ultima data am trecut prin luna martie si nu am remarcat ceva special .

iulian
constanta

Scrie răspuns