Surduc din nou
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Tilea Gabriel
- Moderator
Draga Adi , nu am vazut nici un zambaret in acel mesaj de aceea am crezut ca am gresit undeva, scuze nu am scris nimic cu rautate dimpotriva ( sunt si foarte obosit la ora asta , am o fetita de 2 luni hehehe , deci iti dai seama , abia imi aduc aminte cum ma cheama).Am tot vorbit cu Doru pe forum si vreau sa vin si eu poate duminica sa mai povestim iar de luni seara pe marti seara sa si pescuiesc.Am niste boilies-uri surpriza pentru crapii tai hehehehe
Te sun pe mobil weekend-ul asta sa vedem cum ramane ( daca se poate bineinteles).
Salut Iulian , da, am contor de fir , cat despre momit o fac cu saculeti solubili.
Bete : Univers Carp , 3.90 act. 3,5lbs , mulinete Okuma Orix , fir Cortest Carp

Salut Iulian , da, am contor de fir , cat despre momit o fac cu saculeti solubili.

Bete : Univers Carp , 3.90 act. 3,5lbs , mulinete Okuma Orix , fir Cortest Carp

- Tilea Gabriel
- Moderator
- Tilea Gabriel
- Moderator
Re: doruletz
ok, merci. dar te rog sa fie dupa ora 10.30 ca pana atunci lucrez de acasa si daca e sa "trag" de um mail cu poze...kiritzu_z scrie: Vali o sa-ti sriu un mail cu poze.dar luni bine?

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- Tilea Gabriel
- Moderator
te astept
Sa va traiasca bb-ii?Felicitari.
Gabi esti binevenit.Luni sint si eu pe balta.Sper sa tina timpul cu noi.Daca nu invitatzia ramine valabila si pe week-end urmator.Adu-l si pe nea Florin "avocatu" sa vedem ce stie.
Pe surduc merg o groaza de "pescari" dar ma indoiesc ca au treaba cu netul.Daca auzi de peste mare nu uita de mine.
Vali o sa postez pozele in albumul personal , poate ii mai usor.
Gabi esti binevenit.Luni sint si eu pe balta.Sper sa tina timpul cu noi.Daca nu invitatzia ramine valabila si pe week-end urmator.Adu-l si pe nea Florin "avocatu" sa vedem ce stie.

Pe surduc merg o groaza de "pescari" dar ma indoiesc ca au treaba cu netul.Daca auzi de peste mare nu uita de mine.
Vali o sa postez pozele in albumul personal , poate ii mai usor.
fir intins
Re: te astept
sigur ca da, mai usor si benefic pentru toata lumea. si o descriere amanuntita a baltii pe forum.kiritzu_z scrie: Vali o sa postez pozele in albumul personal , poate ii mai usor.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro