Boiliesuri din comert
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Boiliesuri din comert
Avand in vedere ca este posibil ca sambata si duminica sa am ocazia sa ies la un pescuit dar nu am timp sa-mi fabric boiliesuri, puteti sa-mi recomandati niste boiliesuri din comert, care credeti ca ar da ceva rezultate, va rog mult.
Intentionez sa merg la Dravari.
Multumesc
Intentionez sa merg la Dravari.
Multumesc
<i>Daca fiecare ins ar activa fara gandul recompensei pamantul ar fi un rai.
Mircea Eliade</i>
Mircea Eliade</i>
salut,
ultima data cand am fost la darvari (sfarsit iulie) am dat cu:
-squid&octopus 18mm
-pelzer sushi 20mm
-frankfurter sbs by kevin maddocks 20mm
am prins la toate, dar cel mai bine la frankfurter
depinde probabil si de loc si sigur si de inspiratie. cred ca deocamdata la darvari crapul nu are bile preferate dar oricum trebuie sa fie de calitate.
fir intins si s'auzim de bine (rezultatele)
ultima data cand am fost la darvari (sfarsit iulie) am dat cu:
-squid&octopus 18mm
-pelzer sushi 20mm
-frankfurter sbs by kevin maddocks 20mm
am prins la toate, dar cel mai bine la frankfurter
depinde probabil si de loc si sigur si de inspiratie. cred ca deocamdata la darvari crapul nu are bile preferate dar oricum trebuie sa fie de calitate.
fir intins si s'auzim de bine (rezultatele)
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- Pop Florin
- veteran
- Pop Florin
- veteran
Re: Boiliesuri din comert
mii de scuze , am omis acest paragrafmirciulica scrie: Intentionez sa merg la Dravari.
Multumesc

boilies
nu ar strica daca ti-ai lua si monster crab de la NASH , am dat cu ele la darvari si au mers struna
-
- new member
Bilies de Darvari
Daca gasesti ia ceva de la Nash , nu o sa te dezamageasca .
Merge bine la Scopex Squid Liver (numai sa mai gasesti) de la Nash , cum spuneam , sau Shellfish tot de la Nash . Iti recomand de 18 mm , nu mai mari (poate max 20 mm ptr carlig , la selectie) . Inca o recomandare : nu te zgarci la cantitatea pe care o dai in apa , conteaza enorm .
Sa-mi spui ce-ai facut .
Fire ude si intinse !
Merge bine la Scopex Squid Liver (numai sa mai gasesti) de la Nash , cum spuneam , sau Shellfish tot de la Nash . Iti recomand de 18 mm , nu mai mari (poate max 20 mm ptr carlig , la selectie) . Inca o recomandare : nu te zgarci la cantitatea pe care o dai in apa , conteaza enorm .
Sa-mi spui ce-ai facut .
Fire ude si intinse !