Campionatul mondial de pescuit la crap - Belgia 2005

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Razvan.D
maniac

CM Belgia

Mesaj de Razvan.D » 03 Oct 2005 22:47

din toate baltile astea din belgia si-au gasit si astia sa organizeze pe cea mai proasta balta unde se umbla la nivelul apei ca la robinet sa ma kk in organizarea lor de belgieni prosti , scuze lume dar m-am enervat un pic :evil:

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 06 Oct 2005 14:12

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 06 Oct 2005 18:06

:lol: :lol: :lol: :D :D
"John and Mitch took the gold with an impressive total weight of nearly :shock: :shock: :shock: 25kg."

he he he he da'buna parere au inglishmenii despre ei insisi !

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 06 Oct 2005 19:21

Mda...pesti putini, organizare proasta. Inteleg. As dori isa sa vad si eu niste poze, sa aud mai multe detalii - chiar nimeni nu a fost pe acolo sa documenteze acest concurs mai pe larg?

-Marius

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 06 Oct 2005 21:47

Salut Marius,

Da a fost un concurs mult mai greu.
Sa incepem cu vremea. Cel putin noi Romanii nu am suportat prea usor trecerea brusca de la soare la frig si vint . Noaptea frigul si vintul era insotit de o ploaie marunta si deasa ca la munte. Pe urma ne-a zapacit fluxul si refluxul de cite 30 - 35 m. Si asta se intimpla de 2 - 3 ori pe 24h.
Pe acelasi lac in sectorul B era un anafor urias care cind era deschis angrena in virtejul ce se forma tot ce gasea in cale. Inclusiv monturile pescarilor.La inceput Andrei si Vladut nu intelegeau ce se intimpla.
Fundul era tare si putin moale in unele locuri. In A7 unde am pescuit noi apa avea4 -5m. si avansa spre 10 -15m. In alte sectoare se ducea si-n 20 -30m. Spre baraj chiar mai mult.
Sectorul C era pe alt lac mai mic. De acolo nu stiu prea multe amanunte decit din auzite, dar nu vreau sa spun vreo prostie.
Caracteristica pt. ambele lacuri, peste putin si mare. Localnicii spuneau ca si vremea e potrivnica. Nu stiu ce sa zic.
Sre baraj 3 standuri erau situate pe niste stinci colturoase. Infectie de loc pt. stat si campat. Dar tinea peste. sub apa erau pomi scufundati.
Am auzit ca ungurii din acel stand au avut o bucata de 18 -20Kg. dar nu au putut sa o scoata.
In rest nici un fel de structura, decit niste iarba care ne inebunea cind batea vintul. Trebuia sa scoatem lansetele sa le curatam ca la WCC USA. Tu iti aduci aminte cum era ?. Cam asa pateam si aici. Nefiind structura pestii aveau un traseu al lor cind plecau dupa hrana. Umblau in bancuri mici de cite 3 -4 bucati. Daca erai pe faza cind treceau prin fata ta luai unul, daca te miscai repede poate chiar 2. Daca nu, a doua oara nu te mai intineai cu ocazia. Ca dovada ca cine a reusit sa puncteze o data nu a mai punctat a doua oara. Exceptie au facut englezii din C care au punctat de 3 ori. De altfel 7 echipe au reusit sa puncteze. Croatii au punctat cu cite un peste in fiecare sector. Mari meseriasi. In rest s-a punctat cu o singura echipa pe sector.
La asta daca mai adaugam agremantul de pe lac(fel de fel de ambarcatiuni mai mari s-au mai mici cu vele) iti faci o imagine complecta.
A fost o munca titanica. Ziua ne mutam cu lansetele 30m. iar noaptea le pazeam sa nu vina apa peste ele.Cind apa crestea veneam cu ele in locul initial.
Echipele noastre hotarisera sa aiba pe stand un singur pat. Asta pt. a nu fii tentati sa doarma ambi pescari. Noi nu l-am montat nici pe acela. Am petrecut si ziua si noaptea pe scaune.
Pe linga toate acestea am mai spus, ne-au deranjat si niste platici, si niste lebede care ne-au luat firele si o bufnita care s-a incurcat in fire si 2 lini de o frumusete rara in jur de vreo 2 kg.
In mare cam asta a fost.
Sper sa fii miltumit de raspuns.

TE SALUT.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Oct 2005 09:02

P.S.
Ca organizare ? Ce sa zic ? Poate aveau dreptate si Belgienii.
Anul acesta nu se oferise nimeni sa organizeze CM. Asa ca ei au fost o solutie de compromis.
Din p.d.v. al arbitrajului jos palaria.
Ambarcatiunile care se plimbau prin firele noastre aveau si ele dreptate. Platisera un abonament anual si-i durea in cur de concursul nostru.
Vremea nu o poti acuza. Asa a dat-o dumnezeu.
Ce le pot reprosa ? Le-as reprosa slaba organizare a prezentarii echipelor, slaba pregatire a festivitatii de premiere care s-a desfasurat intr-un cort, (cel putin daca era ca cel de la WCC) si masa oficiala de la premiere.
In rest toate au fost acceptabile.
Ere sa uit. nici pt. fluxurile si refluxurile care erau nu pot fii acuzati organizatorii. Ca si la voi era problema celor de la hidrocentrala.
In concluzie un concurs greu pe care nu-l uiti usor.
Tot o data parca si satisfactia urcarii pe podium e mai mare. Cu toate astea delegatia Romaniei era cea mai trista la masa festiva. Ne asteptam la un loc mult mai bun. Muncisem si pregatisem acest concurs in cele mai mici amanunte. Dar nu a fost sa fie. Abia la intoarcere in avion ne-am mai revenit, dupa ce primisem din tara o groaza de telefoane si incurajari.
Asta e , poate data viitoare. :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Oct 2005 09:11

Ce s-a intimplat Iliuta ? Nu am fost atent. Eu am vrut sa modific ceva si m-am trezit citat :lol:

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 07 Oct 2005 10:24

Nu mai e voie cu modificari, maestre, ca s-au jucat unii prea mult cu ele si ne-a taiat Iliuta macaroana :lol: :lol:
EFM
Carping Club

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Oct 2005 10:35

Am observat prea tirziu :lol:

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 07 Oct 2005 10:37

trimite-mi mie ce vrei sa modifici.
Nu face ce nu-ti place!

Scrie răspuns