adriano + dan felicitari !!!!! ati pescuit pe un loc care nu spunea mai nimic , ati avut vecini o echipa buna , ati pescuit impreuna cu adi zarcuzon ( sa traiesti vere ) pe acelasi platou si ati impartit pesti( daca norocul va dadea o echipa incepatoare ca vecini de stand chiar aveati sanse la locul 1 ) si cu multa munca ati dovedit ceea ce stiti .felicitari , ati luat locul 2 din munca si nu din noroc la tragere la sorti .
felicitarii !!!
iulian staicu
Crap 4Ever Editia III-a - ANUNT IMPORTANT
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
@baieti:merci!!! Da, intradevar zarguson si parteneru lui au tras tare de tot, si, din punctul de vedere meu, au si pescuit foarte bine! Felicitari. Am deschis subjectul de fapt pentru a scrie cu ce am dat acolo: Ca pasta de momitor am folosit un red xxx mix b.f. "lungit" cu gris , faina de soia, malai, si spartura de porumb(lam lungit pentru costuri evident, si pentru ca este forte condimentat!!), am adaugat pelete de la nash de betaina si monster crab, porumb, canepa si spartura de boilis. Pentru lopada mixul era cam aceasi de cel de pe momitor dar cu o procent mai mare de greunte (ovaz, maple, tiger nut) pasta fost usor aromata cu indian spice big xxx si cu aroma de drosdie b.f. (/yeast special) si dolcificata cu cateva ml. de nhdc (le dosam din mana dar la ochiu erau cam 3 ml. pe kg. de pasta.). Boilis folosite au fost facute de red xxx mix, la 5 kg de mix am adaugat 1 kg. de nectarblend, si un borcan de 100 de gr. de idrolizate de peste. Aromat cu monster crab si indian spice (incet cu indian spice ca este ultra puternic...2/3 ml. x kg.), 20 ml. de minamino, 20 csl, si 5 nhdc. Boiles rupte erau bagate in pasta pentru o atractie mai rapida. In sfarsit porumb de pe fir de par a fost aditivat cu minamino, betaina si nhdc b.f. Am topit betaina in minamino am adaugat nhdc si lam turnat peste boabe care erau folosite pentru fir de par. (3 boabe in sir). pregatirea aceasta sfatuiesc sa fie facuta direct pe balta pentru o seria de mitive cu care nu ma lungesc aici. Randament in viteasa, pe locul unde eram noi la dat porumb, de aici optiune sa schimbam 3 lantete la porumb si 1 la boilis. La boilis intra intradevar ceva mai maricel dar nu aveam timp sa do la "trofeu" si am optat la o strategia de viteza (maty de pilda este un maenstru de strategie acesta!!!) Lantete erau improspatite foarte des, de multe ori la juma de ora (va dati seama ca nu aveam timp de dormit...
)asa facand era ca si cum nadisem in continuare cat un pic pastrand interesul costant al crapului pe tot parcursul competitie la pat nostru de nada. "cadou final": O ploia de nedescris!!!. Obosit si udi toti concorenti sau strins la cabana la victor unde am putut sa beau si eu o bere (nu intreaga ehh..
)si sa schimb 2 vorbe cu prieteni pescari. Numai bine si fir intins tuturor.

-
- senior member
Intrebare
Adriano ,felicitari pentru locul doi.Ceea ce ma intereseaza pe mine este :OVAZUL.Ai folosit ovaz din acela de pe piata care se da la cai cu bobul acoperit de palee sau ai folosit ovaz cu bobul curat ,neacoperit(cum e bobul de griu de pe piata)?Semintele le-ai folosit inmuiate sau fermentate?
Fir intins tuturor!
Fir intins tuturor!
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Musaro Adriano
- veteran
Ciao Cezar, ovaz era din cel curat (dar si cealalt nu e rao..). Seminte au fost lasate 2 zi la inmuiat dupa care le am fierte o seara inainte de a merge la concusr (o metoda destul de traditionala). Seminte au fost fierte separate, pentru ca fiecare are timpul ei de gatit, de pilda ovaz in 20 de minue este gata. Cand apa sa racit a fost adaugat dolcificant , csl, si yeast special. Atat!!