Cat ar trebui sa fie taxa de participare?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Cat sa fie taxa?

200 EURO
18
38%
300 EURO
15
31%
400 EURO
1
2%
500 EURO
9
19%
peste 500 EURO
5
10%

Voturi totale: 48

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 13 Oct 2005 11:17

Iliuta Goean scrie:Pai tocmai despre asta era vorba, daca se justifica asemenea premii la o selectie. Nu este un concurs la care cine a castigat ia banii si pleaca. Nu, aici cine a castigat merge si reprezinta Romania la Mondiale, este o mare diferenta.
salut iliuta,

nu e chiar asa. premiile se dau la prima etapa (eliminatorie). cel ce ia locul 1 poate foarte bine sa nu se califice la sfarsitul celorlalte 3 etape.

DAR, parerea mea (si o sustin in continuare) este ca n-ar fi necesare premii, de data ce te lupti pentru selectia in echipa nationala, CINSTE MARE.

daca tot se dau premii si daca se vor conditii EGALE pentru toate cele 18 echipe calificate in finala, corect ar fi sa se imparta fondul de premiere EGAL la toate echipele. in acest fel, toate echipele primesc un ajutor pe care-l pot folosii pentru nada. de ce sa fie privilegiate (intr-un fel) doar primele 9 ???
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 13 Oct 2005 11:18

Si asta-i o varianta buna.
Second BEST is FIRST loser

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 13 Oct 2005 11:19

...de acordare a premiilor.
Second BEST is FIRST loser

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 13 Oct 2005 11:47

RazvanV scrie: Pai ce e un pescar de competiei?

Din cate vad eu se inceraca sa se faca o diferenta pe baza resurselor financiare
Razvan, un pescar de competitie este unul care chiar participa la competitii, cu monturile proprii sau facute de altii.

Ideea centrala e alta. Ca sa participi la competitii, vrei nu vrei, ai nevoie de scule macar acceptabile, ai nevoie de nada BUNA, timp, "racoritoare" si fo' doua sacosi de strategie.
Pai daca duminica te poti relaxa pe balta cu o gura de viermusi si o galetusa de porumb, la una bucata concurs/mansa, vrei, nu vrei, te duci tu cumintel si-ti iei o galeata de Solar, mai inmultesti mixul cu un pic de SBS, il mai dregi cu o aroma, doua, dar nu de la Sensas sau xxx Secret, ouale chiar le iei de la magazinul de la colt, d-alea no name. Pe urma prevazator iti iei cateva role de inaintas, pot fi si d-ale mai ieftine sub un milion rola, un saculet de plumbi, nu se stie pe ce loc pici, fire de forfac nu-ti mai iei ca mai ai de data trecuta, ok, hai si un plic doua de ace. Trage linie si aduna, daca ai curaj, si spune-mi si mie ce faci daca nu ai banii necesari??? Te iei de gat cu patronul de la Solar, cultivi sfecla in fundu' curtii ca sa-i extragi betaina din vene? Ahhh si am uitat partea amuzanta, te duci cu toate astea, dai cu ele in balta, ai vazut si tu ca la orice concurs, "e unii" care primeste ceva, altii care doar contribuie la ce primesc altii. Cei mai multi sunt "contribuabili".

Incearca chestia asta de cateva ori pe an PE PROPRIA PIELE si spune-mi daca "se inceraca sa se faca o diferenta pe baza resurselor financiare" sau e un simplu adevar ca daca n-ai "CASHCAVAL" sau nu poti obtine sponsorizari, NU prea ai ce cauta la nici un concurs.
EFM
Carping Club

roger
member

Mesaj de roger » 13 Oct 2005 11:51

Vali Vesa scrie:sa se imparta fondul de premiere EGAL la toate echipele. in acest fel, toate echipele primesc un ajutor pe care-l pot folosii pentru nada. de ce sa fie privilegiate (intr-un fel) doar primele 9 ???
Pentru ca astfel , intr-un fel , se elimina posibilitatea unui concombat.Daca m-am calificat in primii 18 si stiu ca am asigurata o suma s-ar putea sa nu mai trag asa tare.Putem discuta si alte variante de "Asociere in vederea comiterii de infractiuni" odata ce , toate cele 18 echipe au asigurata o suma.

Poate e bine sa fie ceva hibrid.Sa fie bani pentru toti dar in functie de locul ocupat.
Mandrie , Romania , podium ,..toate astea cer bani. Ca sa ne poata reprezenta asa cum toti ne dorim trebuie sa aiba buget serios.

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 13 Oct 2005 11:56

Vali, premiile nu se dau dupa etapa eliminatorie ci la sfarsitul concursului dupa ce "Se vor aduna punctele, iar la final se va intocmi clasamentul. La egalitate de puncte, intervin kilogramele"
EFM
Carping Club

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 13 Oct 2005 12:19

mirceaef scrie: e un simplu adevar ca daca n-ai "CASHCAVAL" sau nu poti obtine sponsorizari, NU prea ai ce cauta la nici un concurs.
De acord, doar ca nu e un concurs, sunt preselectii. Nu vad la ce trebuiesc premii asa mari. Oricum cel care raspunde unei provocari de genul asta "baga" mai mult de 500 de euroi in nada, scule, transport, "racoritoare"....de ce sa mai bage inca 500.
Daca tot raman niste bani, sa fie impartiti in mod egal echipelor calificate, sau mai bine sa fie cheltuiti "la comun", ca doar vorbin de o echipa.

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 13 Oct 2005 12:27

O intrebare scurta.
Stie cineva cum procedeaza celelate tari, de exemplu Croatii?
Au calificari, organizeaza alegei, trag la sorti....

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 13 Oct 2005 12:41

Razvan, aia cu premiile ma lasa indiferent, intra la categoria "strugurilor acri". Tot ce-mi doresc e sa fiu printre cei care pescuiesc patru manse, daca reusesc treaba asta, chiar incep sa-mi dau aere de "pescar de competitie" :lol: :lol:
EFM
Carping Club

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 13 Oct 2005 13:27

Va salut pe toti !
Taxa de participare poate fi si mai mica si mai mare ...nu discut aici pt. ca am votat ! Oricum taxa de participare este infima in comparatie cu cheltuielile pt. materiale ...nade ....in 4 manse se va vedea rapid cine poate sustine material un pescuit de acest calibru !
Avem , chiar aici printre noi , echipe (sau membri) care ne-au reprezentat in competitii internationale , echipe cu CERTA VALOARE care probabil au sponsori dar pana sa se afirme si sa fie sponsorizate cred c-au investit o groaza de bani in taxe si materiale , deci conteaza si partea financiara...in final :lol:

Scrie răspuns